Nej til koncerter på nyt Helsingør-stadion

Ingen koncerter og lavere lysmaster på det nye stadion, sådan lyder anbefalingerne fra embedsmænd i Helsingør Kommune.

Da FC Helsingør i sommer spillede sig i Alka Superligaen, voksede behovet for et nyt stadion i Helsingør for alvor, og der blev drømt store drømme om det nye stadion.

Det indebar blandt andet forslag om, at det nye stadion ikke kun skulle være vært ved sportsarrangementer, men også kunne lægge jord til koncertarrangementer.

Men planerne om et nyt stadion, som skal ligge på Gl. Hellebækvej, har mødt masser af kritik og afstedkom flere end 1.700 indsigelser under høringsperioden.

På baggrund af høringssvarene foreslår den kommunale forvaltning derfor, man dropper idéen om at bruge stadion til store koncerter. Samtidig tilråder embedsmændene, at lysmasterne gøres lavere. Det skriver Helsingør Dagblad.  

Oprindeligt var højden på stadionmasterne 45 meter, men i det reviderede forslag er højden sat ned til 37 meter, for ikke at genere omkringliggende boliger.

 - Vi kan konstatere, at med den lysstyrke, der skal bruges til de her kampe, vil en højde på 37 meter være tilstrækkeligt. Det medfører nok, at det bliver sværere at rette lyset meget præcist på banen, men vurderingen er, at med de moderne lyskilder kan man gøre det godt nok, siger Johannes Hecht-Nielsen, der er formand for byrådets udvalg for teknik, miljø og klima til Helsingør Dagblad.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere