Mangler du arbejde? Jobmesse i Helsingør med mindst 150 jobs

Helsingør og Helsingborg kommuner gentager succes med fælles jobmesse

Går du og drømmer om at finde dig et job - eller måske finde et andet, end det du har? Så kan der være gode muligheder, når Helsingør Kommune sammen med den svenske nabokommune Helsingbor tirsdag den 22. januar er vært for en stor jobmesse.

Der vil være mindst 150  ledige stillinger, oplyser Helsingør Kommune på sin hjemmeside. De to kommune har gode erfaringer med at afvikle en fælles jobmesse, og hver gang har den kastet kontakt mellem virksomheder og nye medarbejdere af sig.

Messen afvikles fra klokken 10 til 15, og i Helsingør foregår det på Kulturværftet, mens svenskerne i Helsingborg afvikler deres del på Arbejdsformidlingen (Arbetsförmedlingen).

Helsingør Kommune oplyser, at blandt de virksomheder, man kan møde i Helsingør, for eksempel er sidste års deltagere Marienlyst Strandhotel, Forsea (tidligere Scandlines) og Ilse Jakobsen, der alle har haft stor glæde af at rekruttere nye medarbejdere på messen. men derudover deltager en længere række virksomheder - du kan se den komplette liste nederst i artiklen her.

Helsingør Kommune oplyser til TV 2 Lorry, at selv om det er et arrangement, kommunen står for, så behøver man ikke være borger i Helsingør for at møde op.

Hvis man besøger messen i Helsingør, så kan man få udleveret færgebilletter, så man også får mulighed for at komme over på den svenske side og se nærmere på jobudbuddet der.

Med jobmessen vil Helsingør og Helsingborg kommuner gerne sætte fokus på det kæmpemæssige potentiale, der ligger, hvis man også kigger på tværs af sundet, når man søger job og rekrutterer medarbejdere.

Disse virksomheder og organisationer er med på Helsingør-siden

Se indslag om jobmessen i 2017  her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20091008-142855-6-1920x1280we

playResterne af gammel ghetto bliver til nyt rådhus

Nyhavn corona

Dystre sommerudsigter for Københavns turisme - antallet af hotelbookninger helt i bund

Sebastian Eskerod

Coronapas frustrerer frisør - har tabt 11.000 kroner i indtjening siden genåbning

Skærmbillede 2021-05-06 kl. 14.32.02

"Fantastisk" og "underligt":
Hjælpepakke til restauranter får blandet modtagelse

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere