Mand efterlyses: Forsøgte to voldtægter på en time

Nordsjællands Politi jagter lige nu en mand, der menes at stå bag to voldtægtsforsøg.

Voldtægtforsøgene skete begge i Helsingør og inden for en enkelt time i går morges. 

Det første skete lige omkring klokken seks. Her blev en 20-årig kvinde overfaldet af en mand, der trak hendes bluse af og lykkedes med at få åbnet hendes shorts. Men så blev han forstyrret af vidner og valgte at stoppe voldtægtsforsøget og stikke på en cykel.

Kort tid efter var den gal igen. Omkring klokken syv blev en 24-årig kvinde forsøgt voldtaget på Birkedalsvej i Helsingør. Kvinden skreg op under voldtægtsforsøget, og det blev hørt af vidner i nærheden. Det fik endnu engang voldtægtsmanden til at stikke af, denne gang til fods.

I begge tilfælde er beskrivelsen af gerningsmanden ens. Derfor formoder politiet, at der er tale om den samme mand, og de har også en ide om, hvem det kan være. De var nemlig i kontakt med en mand på cykel i forbindelse med en sag om hærværk fredag aften. Her tog de et billede af ham og hans cykel. 

- Han er tidligere kendt af politiet, og vi ved, at han bor og opholder sig i området. Men han har ingen adresse, siger politikommissær Carsten Spliid til TV2 Lorry.

Politiet har forsøgt at komme i kontakt med manden, men indtil videre uden held. Han er sandsynligvis godt klar over, at han er efterlyst, og politiet håber, han melder sig selv, men frygter at han går under jorden. 

Han beskrives som  spinkel af bygning, dansk af udseende med kort og krøllet mørkt hår. Ifølge politiet er han 20-30 år gammel og omkring 180 centimeter høj. Han havde en cykelhjelm på hovedet.  

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere