Ironman i Helsingør: Sådan påvirkes trafikken

Det store triatlonstævne i Helsingør påvirker trafikken i området markant søndag.

Kystbyen Helsingør har fået æren af at sætte scenen, når jernkvinder og –mænd kæmper om Europamesterskabet i den halve Ironman-distance søndag den 23. juni.

Arrangørernes gode trafikråd til borgere og tilskuere:

Og med hele 3.000 deltagende triatleter, der starter og slutter ved Kulturværftet, vil kystbyen blive ramt af en del afspæringer på vejstrækninger både i og omkring byen søndag.  

Vejene på cykelruten vil være lukkede mellem klokken 06.30 og 16.00.

Cykelruten går via Nordre Strandvej ud til Hornbæk, forbi Saunte, Borsholm, Havreholm, Horserød, Skibstrup og tilbage til Helsingør for så igen at køre via Esrumvej, Hornbækvej, Gurrevej, Øerne, Nygård og retur til Helsingør ad Esrumvej, Rolfsvej og Hamlets Vænge til Gl. Hellebækvej og ad Classensvej via Allegade til Kulturhavnen.

Sluser skal afhjælpe bilister

Helsingør Kommune skriver dog på deres hjemmeside, at der er sluser udvalgte steder på cykelruten, hvor man vil kunne passere.

Men man skal være opmærksom på, at der vil være flest triatleter ude på cykelruten mellem klokken 11 og 14.30, hvorfor der også kan opstå køer omkring de bemanede sluser.

På kortet her kan du danne dig et overblik over smuthullerne.
På kortet her kan du danne dig et overblik over smuthullerne.

Helsingør Kommune oplyser desuden, at følgende veje vil være afspærrede:

Hornebyvej/Hornbækvej vil være afspærret for al almindelig kørende trafik på strækningen fra Gl. Havreholmvej i Horneby til signalkrydset med Esrumvej. Hornbækvej ensrettes i sydlig retning fra signalkrydset med Esrumvej og til Harreshøjvej i Tikøb. Der vil være trafikreguleringspost ved Harreshøjvej.

Bilister ledes på omkørsel fra Hornbækområdet via Dronningmølle – Esrum – Harreshøjvej til Tikøb eller omvendt. Esrumvej ensrettes i østlig retning fra Plejeltvej i Plejelt til Hornbækvej, hvor man skal svinge til højre mod Tikøb. Hellebækvej vil ekstraordinært være åben for kørsel gennem Hellebæk Kohave til Bøssemagergade og Hammermøllen.

Løberuten går via Kronborg Slot og Helsingør Midtby. Det betyder, at Havnegade, indre by og Kronborgvej derfor vil være spærret frem til kl. 19.00.

 
 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Copenhagen Suborbitals

60 år siden første mand i rummet: Sådan vil københavnske amatører følge efter

20190829-200828-L-1920x1277we

DHL Stafetten vender tilbage og kan fejre 40-års jubilæum i København

UDS Zero Waste

Døgg smider sjældent noget i skraldespanden - sådan gør hun

Gribskov Går Sammen 2_PM

Jorden rundt på 80 dage - i Gribskov!

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere