Hovsa: Fodboldhelt får en udfordring første kampdag

Rasmus Minor Petersen har planlagt bryllupsfest den 16. juli: Dagen hvor Superligaen starter.

01:36

Sådan sagde Rasmus Minor Petersen til TV 2 Lorry tirsdag inden kampprogrammet var offentliggjort.

- Det kunne være perfekt, hvis vi skulle spille på Brøndby Station og kunne vi lave en dag ud af det. Eller vi kunne flytte festen til parken. Der må vi tænke lidt kreativt, sådan lød det fra forsvarsspilleren fra FC Helsingør Rasmus Minor Petersen, da TV 2 Lorry talte med ham tirsdag. 

Forsvarsspilleren har nemlig planlagt en bryllupsfest samme dag, som Superligaen starter. Men nu er kampprogrammet kommet, og FC Helsingør skal spille første kamp ude mod Hobro. 

Læs også Sådan ser det ud, når helsingoranerne hylder fodboldhelte

- Jeg kan se, der er nogle udfordringer. Haha... Hvis jeg skal spille for Helsingør, så har vi en kamp mod Hobro på udebane, siger Rasmus Minor Petersen og griner. 

Ifølge Google Maps skal Rasmus Minor Petersen ud på en 348 km lang køretur fra Brøndby Efterskole, hvor festen skal holdes og til Hobro Station. En tur der tager lige omkring 3 og en halv time. Men det afskrækker ikke forsvarsprofilen.

- Det skal vi nok klare. Jeg satser på at stå på banen i Hobro - og jeg satser også på at holde en fest. Men jeg må lige tage en snak med de involverede parter og finde ud af det lavpraktiske. 

TV 2 Lorry følger Fc Helsingør tæt. Allerede på søndag kan du se meget mere FC Helsingør i Søndagsmagasinet klokken 19.30. 

01:20 Luk video

Læs også Trods 1.115 høringssvar: Flertal vil bakke op om nyt stadion

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik