Helsingør-træner: Oprykning kommer for tidligt

Spillerne er gode nok til Superligaen, men faciliteterne halter, siger Helsingør-træner Christian Lønstrup.

Helsingør leverede søndag aften en stor overraskelse og rykkede op i Alka Superligaen ved at spille 2-2 i Viborg efter forlænget spilletid, men den dramatiske oprykning kom muligvis for tidligt for klubben.

Helsingørs cheftræner, Christian Lønstrup, mener, at klubben på mange fronter ikke er gearet til at spille i landets bedste fodboldrække.

- Det er i virkeligheden nok for tidligt, at vi rykker op nu. Klubben satsede på oprykning om tre-fire år, og der er mange ting i klubben, der slet ikke er klar til Superligaen, siger Christian Lønstrup.

- Vores fundament er ret skrøbeligt, fordi vi slet ikke har regnet med at kunne komme i Superligaen. For et år siden havde jeg sagt, at en oprykning umuligt kunne lade sig gøre. Ingen har snakket om os i forhold til oprykning, siger Christian Lønstrup.

Vi er gode nok på banen

Helsingør Stadion er ikke godkendt til Superligaen, og derfor skal klubben formentligt leje sig ind på et andet stadion til holdets hjemmekampe i næste sæson.

Derudover har Christian Lønstrup selv fået dispensation til at træne Helsingør i Superligaen, fordi han ikke har den fornødne trænerlicens.

Men selv om klubben ikke er klar til Superligaen udenfor banen, mener Christian Lønstrup, at holdet er stærkt nok rent sportsligt.

- Vi skal ikke ødelægge hele holdet, for vores kerne er stærk. Jeg har talentfulde spillere, som jeg nyder at træne hver dag, siger Christian Lønstrup.

Den ordinære kamp i Viborg endte 1-1 og gik derfor i forlænget spilletid, da holdene også spillede 1-1 i onsdags.

I den forlængede spilletid bragte Mikkel Vestergaard Viborg foran, men efter 112 minutter udlignede André Riel og satte gang i Helsingør-festen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere