Helsingør lokker med gratis superligafodbold

På mandag går det for første gang løs med Superligafodbold i Helsingør, og det kan blive en billig fornøjelse for gæsterne fra Odense Boldklub.

Det er nok de færreste fynboer, der på mandag aften har lyst til at sætte sig ind i en bus og køre mere end to timer til Helsingør for at se en fodboldkamp.

quote I samarbejde med vores hovedsponsor NordicBet præsenterer vi et Free-Away koncept for alle fans i Superligaen.

FC Helsingør

Men nu gør hjemmebaneholdet deres for, at flere skal blive fristet til at tage turen til det nordsjællandske, når FC Helsingør for første gang skal spille en hjemmebanekamp i Superligaen.

- I samarbejde med vores hovedsponsor NordicBet præsenterer vi et Free-Away koncept for alle fans i Superligae, skriver FC Helsingør på blandt andet Twitter.

Tilbuddet for udebanefansne går ud på, at man gennem NordicBet skal spille 25 kroner på kampen, og derefter får man tildelt en gratisbillet.

Men udover den gratis billet for det lille væddemålsbeløb får udebanefansne også en pølse med brød og en øl eller sodavan med i tilbuddet - så der er ifølge hjemmeholdet selv god grund til at tage den lange tur for at overvære den første Superligakamp i Helsingør.

- Hvis der er nogle OB'ere på linjen, har vores sponsor et ret godt tilbud til jer til kampen på mandag, skriver FC Helsingør.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere