Hæslig ulykke ved Helsingør Hallen: Mand klemt ihjel af betonklods

En mand er lørdag eftermiddag afgået ved døden, efter at en betonklods faldt ned over ham ved et stadionbyggeri ved Helsingør Hallen.

En tragisk hændelse udspillede sig sent lørdag eftermiddag ved Helsingør Hallen.

Klokken 17.14 fik Nordsjællands Politi en melding om, at en tribune var styrtet ved et stadionbyggeri bag hallen, og at en person var fastklemt.

- Efterfølgende får vi så en melding om, at det er en betonklods, der er faldet ned over manden. Der bliver ydet livreddende førstehjælp på stedet, men desværre stod hans liv ikke til at redde, siger Søren Bjørnestad, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Sandsynligvis en arbejdsulykke

Det er endnu uvist, hvordan ulykken skete. Søren Bjørnestad oplyser, og at man fra politiets side betragter sagen som en arbejdsulykke. Det er dog endnu uvist, om manden arbejdede der, eller blot kom forbi.

Arbejdstilsynet er blevet tilkaldt, og de skal nu til at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken, forklarer vagtchefen.

De pårørende er endnu ikke underrettet, og vagtchefen kan derfor ikke komme mandens identitet nærmere.

Det fremgik tidligere af artiklen, at ulykken ifølge politiet var sket inde i Helsingør Hallen. Denne oplysning er efterfølgende blevet rettet.

En mand blev lørdag eftermiddag klemt ihjel, da en betonklods faldt ned over ham ved et stadionbyggeri ved Helsingør Hallen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ballerup 112 brand testcenter

To mænd fængslet for brandattentat mod testcenter

retten i roskilde

Unge mænd dømt for bedrageri mod ældre borgere

Mand meldt savnet

43-årig mand meldt savnet - eftersøges af politiet

TM 125cc. Årg. 2014.

17-årig fængslet i sag om stort tyveri af crossmaskiner fra ungdomsskole

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere