Gummistøvledronning overtager eget selskab efter konkurs

Selskabet bag Ilse Jacobsens kurbad i Hornbæk er gået konkurs. Nu overtager modekvinden selv med sit personlige selskab.

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen / Scanpix

Selskabet KURBAD BY ILSE JACOBSEN, der står bag det anerkendte kurbad i Hornbæk nær havnen er gået konkurs, men ejer bliver i fremtiden stadig Ilse Jacobsen. Det skriver Ekstra Bladet.

Beklageligvis har projektet være underlagt ingeniørfejl fra starten, hvilket har betydet betragteligt højere driftsomkostninger end beregnet.

Kristina Kousgaard Sørensen, PR manager

Overfor avisen bekræfter advokat Gunvor Sundgaard Happe, at selskabet er blevet begæret konkurs pga. en ingeniørfejl, der altså nu får konsekvenser.

Ekstra Bladet har også været i kontakt med med PR manager Kristina Kousgaard Sørensen, der også kan bekræfte konkursen.

- Beklageligvis har projektet være underlagt ingeniørfejl fra starten, hvilket har betydet betragteligt højere driftsomkostninger end beregnet, skriver hun i en mail og tilføjer.

Læs også Ilse Jacobsen får lov til at blive i Hornbæk

- Hertil kommer, at disse ingeniørfejl har betydet, at energiforbruget på KURBADET har været højere end budgetteret. Sammenholdt med at opstartsfasen i forbindelse med driften af en gourmet restaurant i KURBADET har været udfordrende.

Disse ingeniørfejl har betydet, at energiforbruget på KURBADET har været højere end budgetteret.

Kristina Kousgaard Sørensen, PR manager

Som konsekvens af konkursbegærelsen vil Ilse Jacobsens personlige selskab nu selv hæfte for en eventuel gæld i fremtiden, da selskabet nu har overtaget KURBAD BY ILSE JACOBSEN.

Ilse Jacobsen er især kendt for sine gummistøvler, som har prydet den danske modeverden i flere år.

Hun åbnede for mere end 22 år siden en lille butik i sin hjemby, Hornbæk, der siden hen har udviklet sig til et livsstils-brand med blandt andet en spa, skønhedsprodukter, blomsterforretninger og en restaurant.

Læs også Politikerne bøjer sig for gummistøvledronning trods klager

Ifølge Ekstra Bladet vil kurbadet fortsat køre videre og 90 procent af alle medarbejdere vil bevare deres job.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik