Fodboldspiller fængslet for hjemmerøveri

En ung fodboldspiller fra FC Helsingør er fængslet for at medvirke til et hjemmerøveri. Fodbold-direktøren er chokeret og har nu fritstillet spilleren.

- Jeg er meget overrasket. Jeg har ikke haft grund til at tro, at han på nogen måde skulle være involveret i sådan en sag. Jeg kender ham kun som en høflig og velopdragen ung mand, som jeg har syntes godt om, siger fodbold-direktør i 1. divisionsklubben FC Helsingør, Janus Kyhl til Frederiksborg Amts Avis.

Han er chokeret over at en af klubbens spillere er anholdt og varetægtsfængslet for medvirken til et hjemmerøveri.

Spilleren er sigtet for at være chauffør for en 20-årig medgerningsmand. Denne mødte op på en adresse i Charlottenlund før jul - angiveligt for at købe et ur til 55.000 kroner, der var sat til salg i Den Blå Avis. Den 20-årige have dog ikke til sinds at betale for uret. Han sprøjtede i stedet peberspray i ansigtet på sælgeren og forsøgte at stikke af med uret. Men det mislykkedes, og han blev anholdt.

Først i sidste uge blev fodboldspilleren fra FC Helsingør anholdt.

- Jeg håber, at der er tale om en misforståelse, men det er en alvorlig sag. Vi vil ikke kædes sammen med sådan noget, og vi har derfor fritstillet spilleren, siger Janus Kyhl til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

kokain.jpg

Kæmpe kokainfund i Hedehusene - firma vidste ingenting

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere