FC Helsingør slipper endnu en spiller: "Jeg glæder mig"

I foråret forlængede man kontrakten med angriberen. Nu flytter han fra bænken til Viborg.

Foto: FC Helsingør

Offensivspilleren Pierre Larsen kom til FC Helsingør i vinter og kan med 13 kampe og tre mål i foråret bryste sig af at have andel i klubbens oprykning til landets bedste række. 

I Superligaen er det dog ikke blevet til meget spilletid for Pierre Larsen, der fortsat har en to-årig kontrakt med Kronborgs drenge. 

Man ønsker ikke længere at bruge ham i startopstillingen, og derfor har man imødekommet spillerens ønsker og udlejet ham til Viborg FF:

- Pierre er et sted i sin karriere, hvor han vægter spilletid meget højt. Vores angriberkonstellation er efterhånden faldet på plads, og der stod Pierre bag i køen til spilletid, udtaler direktør Janus Kyhl på klubbens hjemmeside, hvor han tilføjer:

-  Vi har været meget glade for at have Pierre i klubben, og han havde en væsentlig aktie i oprykningen til Alka Superligaen. 

Læs også FC Helsingør mister stor profil

"Viborg er en større klub"

Den 23-årige fodboldspiller er da også godt tilfreds selv med at forlade Nordsjælland, lyder det på Viborg FF's hjemmeside:

- Viborg er en fed klub med et godt stadion og gode fans, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille i et fuldtidsmiljø. Det hele er større end hvad jeg kommer fra, så det bliver en god udfordring for mig, udtaler Pierre Larsen her.

Han skifter med øjeblikkelig virkning.

- Jeg håber at kunne bidrage med min fart og noget kreativt, offensivt spil, hvor jeg kan skabe nogle muligheder for holdet. Jeg har spillet på kanten i det meste af min karriere, men i sidste sæson spillede jeg helt fremme, så jeg kan dække flere positioner. Jeg kommer med hård fight og ser virkelig frem til at spille her i klubben, siger han.

FC Helsingør har skiftet markant ud i troppen efter oprykningen til Superligaen denne sommer. Blandt andet skiftede de to profiler Vito Hammershøi-Mistrati og Rasmus Minor Petersen til rivalerne i Hobro før sæsonstart. 

Læs også Transferbombe: FC Helsingør kaprer midtbanedynamo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik