FC Helsingør-ansatte truet: Nu vil klub ændre billetregler

Regler for udebaneafsnittet på Helsingør-stadion ændres efter Brøndby-ballade.

FC Helsingør og Brøndby støder sammen søndag i Helsingør, men allerede inden kampstart er der ballade mellem de to hold.

For en måned siden blev udebaneafsnittet på Helsingør Stadion udsolgt. Men der var mere plads - for oprettede man sig som kunde hos betting-virksomheden NordicBet, kunne man alligevel få billetter på udebaneafsnittet, skriver BT.

500 af de 1500 pladser er reserveret betting-kunderne. Men det brød Brøndby-fansene sig ikke om, og ifølge Janus Kyhl, direktør i FC Helsingør, modtog flere medarbejdere trusler på bagrund af situationen.

 - Jeg vil ikke sidde overhørig, at mine medarbejdere bliver truet med det ene og det andet. Vi er en fredelig fodboldklub, som vil afvikle vores kampe i fred og ro, og vi vil ikke ligge under for trusler fra nogen, sagde dirketør i FC Helsingør dengang til Ritzau.

Det får nu klubben til at ændre reglerne i næste sæson:

- Vi kan kun lære af det her. Vi er glade for, at der er så mange fra Brøndby, der gerne vil besøge os, men vi var ikke klar over, der var så stor interesse. Der har ikke været problemer til kampene mod de andre modstandere, og skulle vi møde Brøndby næste sæson, vil vi derfor sælge samtlige billetter udenfor en kampagne, siger han til BT.

Janus Kyhls mål er at få så mange på stadion som muligt, så han vil bede NordicBet om at redegøre for, hvor mange af de 500 billetter, der blev købt efter søndagens kamp.

Han forventer, at der er Brøndby-fans på nogle af de andre tribuner, men siger, at man er "gearet til at løse det på en fredelig måde".

FC Helsingør ligger lige nu på en 13. plads ud af 14 med ni point i ALKA Superligaen, mens Brøndby IF har indtaget en tredjeplads med 24 point.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere