Det går galop-amok i Espergærde

Endurance Riders Denmark afholder internationalt ridestævne i Espergærde. Udover distanceridningen vil der også være undervisning på stedet.

Naturcenter Nyruphus bliver omdannet til et hesteforum d. 9. - 11. juni. Foto: Endurance Riders Denmark

Hvis du har lyst til at opleve vrinsk, galop og stejlende heste i levende live, bør du drage til Espergærde d. 9.-11. juni.

I skovarealet omkring Naturcenter Nyuphus afholder Endurance Riders Denmark nemlig et stort internationalt event i distanceridning. 

Vi vil opfordre alle til at kigge forbi i dagene med heste her på Nyruphus.

Maj-Britt Salhauge, naturvejleder

Heste og ryttere fra hele Europa kommer til at bo rundt omkring på markerne i området og skal deltage i konkurrencer, hvor distancen veksler mellem 40-160 kilometer om dagen. 

Danmarksmesterskabet på distancen 120 kilometer bliver ligeledes afviklet under stævnet. 

- Vi vil opfordre alle til at kigge forbi i dagene med heste her på Nyruphus. Tag familien eller venner med i skoven, siger naturvejleder Maj-Britt Salhauge i en pressemeddelelse. 

Læs også Rørt farfar til målscorer: Man er jo så forbandet stolt

Skolen i virkeligheden

Endurance Riders Denmark afholder stævnet i samarbejde med Helsingør Kommune og projektet Skolen i Virkeligheden, der centerer sig om virkelighedsnær undervisning.

Skolen i Virkeligheden foregår ikke inden for klasseværelsets fire vægge, men derimod geografisk der, hvor det giver bedst mening, og hvor børnene kan blive undervist af dem, der ved mest om det pågældende emne.

- Derfor er vi utroligt glade for den fantastiske mulighed og synergi, vi kan skabe i undervisningen med et massivt opbud af heste og fagfolk over alt på matriklen, udtaler Thomas Nielsen, der er naturfagskonsulent fra Center for Dagtilbud og skoler i Helsingør. 

Han glæder sig til hestestævnet og den undervisning, der løbende kan foregå på stedet. 

Læs mere om eventet lige her.

Læs også Helsingør udfordrer FCK og Brøndby som glade amatører

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik