Det går galop-amok i Espergærde

Endurance Riders Denmark afholder internationalt ridestævne i Espergærde. Udover distanceridningen vil der også være undervisning på stedet.

Hvis du har lyst til at opleve vrinsk, galop og stejlende heste i levende live, bør du drage til Espergærde d. 9.-11. juni.

I skovarealet omkring Naturcenter Nyuphus afholder Endurance Riders Denmark nemlig et stort internationalt event i distanceridning. 

quote Vi vil opfordre alle til at kigge forbi i dagene med heste her på Nyruphus.

Maj-Britt Salhauge, naturvejleder

Heste og ryttere fra hele Europa kommer til at bo rundt omkring på markerne i området og skal deltage i konkurrencer, hvor distancen veksler mellem 40-160 kilometer om dagen. 

Danmarksmesterskabet på distancen 120 kilometer bliver ligeledes afviklet under stævnet. 

- Vi vil opfordre alle til at kigge forbi i dagene med heste her på Nyruphus. Tag familien eller venner med i skoven, siger naturvejleder Maj-Britt Salhauge i en pressemeddelelse. 

Skolen i virkeligheden

Endurance Riders Denmark afholder stævnet i samarbejde med Helsingør Kommune og projektet Skolen i Virkeligheden, der centerer sig om virkelighedsnær undervisning.

Skolen i Virkeligheden foregår ikke inden for klasseværelsets fire vægge, men derimod geografisk der, hvor det giver bedst mening, og hvor børnene kan blive undervist af dem, der ved mest om det pågældende emne.

- Derfor er vi utroligt glade for den fantastiske mulighed og synergi, vi kan skabe i undervisningen med et massivt opbud af heste og fagfolk over alt på matriklen, udtaler Thomas Nielsen, der er naturfagskonsulent fra Center for Dagtilbud og skoler i Helsingør. 

Han glæder sig til hestestævnet og den undervisning, der løbende kan foregå på stedet. 

Læs mere om eventet lige her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere