Cyklist dræbt efter sammenstød med traktor under træningstur

En 55-årig mand har mistet livet, efter han på cykel kørte ind i en traktor, da han var ude at træne med en gruppe cykelmotionister.

En træningstur for en gruppe motionscyklister fik en dybt tragisk ende, da en 55-årig mand lørdag kørte frontalt ind i en traktor ved Hornbæk.

Manden mistede livet i sammenstødet, der skete i en skarpt sving på den smalle vej Havreholmvej nær den nordsjællandske by Hornbæk.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

- En gruppe cyklister er ude på en træningstur og kommer rundt i et skarpt sving. Her kommer cyklisten for langt over i modsatte bane og kører ind i traktorens venstre baghjul, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, David Borchersen til TV 2 Lorry. 

- En læge er hurtigt på stedet, men det står klart, at mandens livs ikke kan reddes, og han erklæres død på stedet.

Politiet fik anmeldelsen klokken 10.53. De pårørende til den dræbte er underrettet.

Manden var i selskab med større gruppe af motionister. Efter ulykken blev gruppen sendt til Hillerød Psykiatrisk Akutmodtagelse for at få krisehjælp.

En bilinspektør er ude og bese ulykkestedet og kortlægge de nærmere detaljer omkring trafikulykken. Det står dog ifølge Nordsjællands Politi klart, at føreren af traktoren ikke bærer skyld i dødsfaldet.

- Traktoren observerer cyklisterne og sætter farten ned til nærmest ingenting, mens han prøver at holde ind i højre side af vejen, siger vagtchef David Borchersen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstikkeri Nørrebro

24-årig stukket ned i København

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere