46-årig mand mistænkt for flere seksuelle overgreb

En 46-årig mand fra Albertslund er blevet anholdt og sigtet for seksuelt misbrug af flere børn under 12 år.

Ifølge Ekstra Bladet så skulle misbruget skal være sket i mandens fritid, men kommunen er bekymret for, om der også kan være sket overgreb i den kommunale institution, han arbejdede i.

- Københavns Vestegns Politi har sammen med Nordsjællands Politi siden torsdag efterforsket en sag, hvor en 46-årig mand fra Vestegnen er mistænkt for seksuelt overgreb på flere børn under 12 år, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.

Den 46-årige mand blev anholdt af Nordsjællands Politi torsdag den 16. marts for et sådan overgreb og dagen efter varetægtsfængslet i 4 uger i et grundlovsforhør afholdt bag dobbeltlukkede døre ved Retten i Helsingør. I forbindelse med grundlovsforhøret blev der nedlagt navneforbud. 

- Der er sat betydelige efterforskningsressourcer ind på at afdække denne alvorlige sag. Men på grund af de dobbeltlukkede døre har vi ikke mulighed for at gå i detaljer om efterforskningen. Vi kan dog oplyse, at vi er i et meget tæt samarbejde med de kommunale myndigheder samt Børnehus Hovedstaden og deres psykologer i denne sag, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi.

- Det er på alle måder frygteligt og ulykkeligt. Personen har også arbejdet med børn i Albertslund Kommune. Derfor er vi selvfølgelig også bekymret for, at der kan være sket overgreb i institutionen og har derfor holdt møde med personale og forældre – og vores fokus er på at hjælpe børn og forældre mest muligt. Det er det, vi bruger alle vores kræfter på, siger direktør for Børn, sundhed & velfærd i Albertslund Kommune, Kristina Koch Sloth til Ekstra bladet

- Politiet er i fuld gang med efterforskningen, og den støtter vi fuldt op om. Det er barskt, det her. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også børn, forældre og personale psykologbistand, siger hun. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere