26 udsultede killinger fundet i campingvogn

En kvinde er tiltalt for at have mishandlet kattene.

En campingvogn på Støberivej i Helsingør gemte på et uhyggeligt syn. 26 sygeligt udmagrede kattekillinger og tre voksne hunkatte, der vadede rundt i glasskår fra campingvognens ruder, katteafføring og urin. 

Kattenes tilstand var så alvorlig, da de blev fundet, at en 52-årig kvinde nu er tiltalt for at overtræde dyreværnsloven ved at behandle kattene groft uforsvarligt, skriver Frederiksborg Amts Avis. 

De havde kun sparsom adgang til vand og overhovedet intet mad. Flere af dem var syge og angrebet af bylder. En killing havde så voldsom øjenbetændelse, at øjet var blevet til en byld, og en anden havde en byld omkring albuen på grund af et sår. 

Ifølge anklageskriftet blev kattene udsat for en så høj grad af smerte og lidelse, at det vil give dem varige mén. 

- For de overlevende katte er der rejst tiltalte for groft uforsvarlig behandling, og for dem, der døde, er der rejst tiltalte for groft uforsvarlig behandling med karakter af mishandling, siger anklagerfuldmægtig Andreas Juul Bjørn til Frederiksborg Amts Avis.

Sagen om mishandlingen af kattene skulle være startet i fredags, men forsvareren ønsker at indkalde flere vidner, og den er derfor udsat på ubestemt tid. Den 52-årige kvinde nægter sig skyldig. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere