21 spøgelsesbilister på Helsingørmotorvejen

I 20 minutter var der drama på Helsingørmotorvejen i går aftes. 21 bilister kom over i den forkerte vejbane med en 88-årig mandlig bilist i front.

Foto: TV 2 Lorry

Kl. 19 lørdag aften modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at der kørte biler i det forkerte spor på Helsingørmotorvejen.

Et brobygningsarbejde gør, at bilerne denne weekend bliver ledt over i modsatte vejbane  og var der, det gik galt.

Vejdirektoratet har opstillet kegler som markering og det er dem en 88-årig bilist har overset og er kørt igennem.

Keglene mangler på vejen efter at manden kører igennem dem og omkring 20 biler følger efter ham. Det skriver sn.dk.

Læs: Helsingørmotorvejen: Broarbejde skaber kø i weekenden

De første biler, der kører efter manden opdager hurtigt fejlen og trækker ind i nødsporet. Den 88-årige møder heldigvis ikke nogle biler, da det er enstille aften på Helsingørmortovejen. Politiets patruljer får fat i manden, men dog med besvær:

-Vi får kontakt til personen, og vores patruljer danser lidt med ham. Da han ser modkørende trafik, trækker han indtil siden. Vores patruljer trækker med, hvorefter han trækker ud igen. Det gør de to-tre gange, inden han stopper. Han er nok blevet chokeret over at møde modgående trafik, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Peter Olesen til sn.dk.

Manden når at køre 5 km mod færdselsretningen inden Nordsjællands Politi får stoppet ham.

I dag siger vagthavende ved Vejdirektoratet, Thorarinn Thorarinsson, til TV2 Lorry at der efterfølgende blev sat en vejtavle op ved starten af markeringen.

- Vi regner med at arbejdet allerede slutter i aften(søndag, red.) selv om det var meningen at det skulle vare til mandag morgen, siger Thorarinn Thorarinsson.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik