18-årig fotograferede i smug nøgne mænd i svømmehal

En 18-årig mand fra Hornbæk fik et "adrenalinsus" af at fotografere afklædte mænd i Helsingør Svømmehals omklædningrum med sin mobiltelefon.

Retten i Helsingør står foran at skulle fælde dom over en 18-årig mand fra Hornbæk, som i løbet af flere måneder dette forår jævnligt fotograferede nøgne mænd i omklædningsrummet i Helsingør Svømmehal på Borgmester P. Christensens Vej uden at de vidste af det. Det skriver Helsingør Dagblad.

Han har erkendt forløbet og fortalt politiet, at han ikke fotograferede de nøgne mænd for at blive seksuelt opstemt, men for at få et "adrenalinsus".

Den unge mand er ikke tidligere straffet for noget lignende. Ifølge sagens anklager så stod den skjulte fotografering af mændene i omklædningsrummene på i to-tre måneder, og politiet fandt omkring 17 fotos på hans mobiltelefon, da han blev pågrebet i april.

Den 18-årige blev opdaget af en af de mænd, han forsøgte at fotografere. Det skete, mens den tiltalte gik rundt med et lændeklæde i omklædningsrummet blandt mændene og holdt mobiltelefonen ind mod kroppen.

Svømmehalsgæsten konfronterede den 18-årige med sin mistanke om, at han gik og fotograferede dem, men teenageren nægtede. 

Sagen blev dog anmeldt til politiet, og under afhøringen erkendte han.

For selv om ingen af de fotos, politiet fandt på mobiltelefonen, da han blev anholdt, ser ud til at være blevet delt med andre, så kan det ikke afvises, at den 18-årige har haft til hensigt eller rent faktisk har lagt andre optagelser fra omklædningsrummet ud på internettet. 

- Vi ved jo ikke præcist, hvad han skulle bruge billederne til. Han siger selv, at de kun var til eget brug, men det er jo ikke umuligt, at han gjorde det for at dele billederne på forskellige internetfora, siger anklager Sufian Akram fra Nordsjællands Politi.

Tiltalen lyder på blufærdighedskrænkelse af omkring - mindst - 10 forskellige mænd, der blev fotograferet helt eller delvist afklædte, mens de opholdt sig i omklædningsrummet.

Anklageren kræver i omegnen af 20 dages betinget fængsel til den unge mand fra Hornbæk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi undersøger skyderi i ishøj

Politi undersøger muligt skyderi ved haveforening

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedssalon sigtet for niende gang for at holde åbent

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

20190510-105520-7-1920x1277we

Tre teenagepiger anholdt for mislykket gaderøveri i Indre By

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere