Vild handel er ny rekord: Sommerhus solgt for 40 millioner

472 kvadratmeter med udsigt over Øresund er netop blevet handlet i den dyreste sommerhushandel nogensinde i Danmark.

Boligmarkedet var rødglødende og tempoet var i top under coronapandemien, men selvom det har aftaget en smule nu, bliver der stadig handlet på livet løs. Og nu er endnu en rekord blevet slået. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Et sommerhus på Kystvej i Hornbæk er netop blevet solgt for svimlende 40 millioner kroner. Uden at være blevet udbudt offentligt.

Huset indeholder 472 kvadratmeter fordelt på ni værelser og udover en rummelig feriebolig, kan den nye ejer også nyde godt af en udsigt over Øresund fra første række ned til vandet.

Tidligere handlet i rekordhandel

Den nye prisrekord for sommerhuse overgår en tidligere handel der har ligget øverst siden 2007. Her var det faktisk det samme sommerhus, der blev handlet - beløbet dengang lød på 36 millioner kroner.

Og det er ikke tilfældigt, det netop er i Hornbæk at rekorden er sat. Nordsjælland kan nemlig bryste sig af, at de ti dyreste danske sommerhushandler alle er i dette område.

Her er sommerhuse i Hornbæk og Tisvildeleje handlet for mellem 23 og nu 40 millioner kroner.

Ifølge Boliga.dk er prisen på det dyreste offentligt udbudte sommerhus på nuværende tidspunkt 28,5 millioner kroner. Du kan se de dyreste sommerhuse på markedet her.