To personer udsat for slag og spark - nu efterlyses ofre og vidner til overfald

Tre formodede gerningspersoner er sigtet i sag om overfald, men de forurettede har man enndu ikke fundet frem til.

Nordsjællands Politi efterlyser to personer, som natten til lørdag den 13. november blev udsat for et overfald i Helsingør.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Tre formodede gerningspersoner er sigtet i sagen, og som led i efterforskningen er kontakten til de ofrene for overfaldet relevant.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra vidner til hændelsen

Tre unge mænd overfaldt klokken lidt i 1 natten til lørdag den 13. november to personer i krydset ved Bjerggade og Stengade i Helsingør. 

De to ofre samt eventuelle vidner vil Nordsjællands Politi gerne i kontakt med.

quote Vi kan se på overvågningsvideoen, at to personer bliver udsat for både slag og spark, så vi har en formodning om, at de har pådraget sig skader som følge af overfaldet.

Daniel Seiler-Holm, politikommissær i Nordsjællands Politi

Via videoovervågning kunne overfaldet følges, og Nordsjællands Politi sendte straks patruljer til stedet. 

Kort fra gerningsstedet blev tre personer, som passede på signalementerne fra videoovervågningen, udfundet, anholdt og sigtet for vold.

Ofre har ikke henvendt sig

Imidlertid var de to forurettede forsvundet fra stedet, og det har ikke efterfølgende været muligt at finde frem til deres identitet. 

Derfor efterlyses de nu af Nordsjællands Politi.

- Vi kan se på overvågningsvideoen, at to personer bliver udsat for både slag og spark, så vi har en formodning om, at de har pådraget sig skader som følge af overfaldet. Det har dog ikke været muligt at finde frem til de to personer, og de har heller ikke selv henvendt sig til os, siger Daniel Seiler-Holm, politikommissær i Nordsjællands Politi, i pressemeddelelsen.

Som led i efterforskningen vil politiet dog meget gerne tale med dem, da deres udsagn kan have betydning for sagens videre forløb, fortæller politikommissær i Nordsjællands Politi Daniel Seiler-Holm.

De forurettede samt borgere, som var vidne til overfaldet eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.