Stangstiv mand forsøgte at køre fra politistation

En fuld mand forsøgte forleden at køre fra parkeringspladsen ved Nordsjællands Politi. Det lykkedes dog ikke.

Det er en dårlig ide at køre med benzin i blodet. Og det er i sandhed en dårlig ide, at forsøge at køre stangstiv forbi en politistation.

Selvom de fleste kan erklære sig enige i det, så var det ikke desto mindre, hvad en mand i Helsingør forleden dag forsøgte. Det skriver Nordsjællands Politi på sin Facebook-side.

- Vi spottede manden komme gående mod sin bil i noget, man i hvert fald ikke kan betegne som en lige linje.

Efter manden havde kæmpet sig hen i bilen, startede han motoren og forlod - næsten - parkeringspladsen kørende. Han nåede dog ikke langt, før politiet stoppede ham.

Kan miste kørekortet

Her kunne politiet bekræfte deres formodning om, at manden var beruset. I bilen fandt de nemlig flere fund, der indikerede, at der var indtaget alkohol i bilen.

- Da vi nu havde mere end bare mistanke om, at manden var spirituspåvirket under kørslen, bad vi ham naturligvis om at puste i et alkometer. Det gik manden med til, skriver Nordsjællands Politi i deres opslag.

Det skulle dog ikke gå så let. De måtte nemlig opgive testen, da manden ikke kunne gennemføre den.

Manden måtte derfor en tur på hospitalet for at få taget en blodprøve, så hans promille kunne fastslås. Såfremt blodprøven viser, at mandens promille var over det tilladte, kan han se frem til en frakendelse af kørekortet samt en større bøde.