Nyt mundbinds-koks ved madmarked

Syv personer blev onsdag bortvist fra madmarked i Helsingør, fordi de ikke ville bære mundbind. I sidste uge blev ni personer bortvist på lignende vis. 

Der er tilsyneladende problemer med at få folk til at bære mundbind på Værftets Madmarked på Ny Kronborgvej i Helsingør. 

Senest er syv personer bortvist af ordensmagten, fordi de ikke havde mundbind på, og tirsdag i sidste uge blev ni personer bedt om at forlade madmarkedet. 

Det fremgår af døgnrapporter fra Nordsjællands Politi.

I midten af september blev der indført krav om brug af mundbind eller visir på restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder. 

Onsdag var det en gruppe på syv personer i alderen 28 til 77 år, der klokken 17.46 ankommet til madmarkedet uden mundbind. De oplyste, at de på grund af helbredsmæssige årsager var fritaget for at bære dem. 

“Da personerne blev opfattet som konfliktsøgende både over for ejerne og andre gæster, bad spisestedets ejere dem om at forlade stedet, hvilket gruppen i første omgang ikke ville efterkomme,” står der i døgnrapporten.

Politiet blev derfor kontaktet. En patrulje blev sendt til stedet og de endte med at bortviste gruppen.

Syv blev også bortvist

Tirsdag i sidste uge måtte politiet ligeledes bortvise en gruppe gæster på Værftets Madmarked. Politiet fik dengang en anmeldelse klokken 17.42 om, at en gruppe på ni personer ikke ville tage mundbind på ved madmarkedet. 

Politiet blev tilkaldt, og selvom det ikke blev vurderet, at personerne skulle sigtes for noget, blev de bortvist fra stedet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

20200723-153222-l-1920x1280we.jpg

Godt nyt for ældre: Nu kan flere blive testet i eget hjem

testcenter

playVestegnen hårdt ramt af corona – nu åbner et fast testcenter

Plejehjem

Endnu en kommune rammes af besøgs-restriktioner - se forbuds-listen her

Julemarked

Julemarkeder må aflyse på stribe: Se her, hvor der stadig er åbent

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere