En uge efter genåbningen: Politiet roser nordsjællandske restauranter, cafeer og værtshuse

Både borgere og indehavere af cafeer, restauranter og værtshuse har bidraget til en god genåbning, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Som et led i genåbningen af samfundet blev det i mandags igen muligt at gå på café, restaurant og værtshus. Og i Nordsjælland er den første uge forløbet uden problemer, konstaterer Nordsjællands Politi.

- Der er blevet gjort en stor indsats fra de nordsjællandske cafeer, restauranter og værtshuse for at kunne byde gæster velkommen tilbage på sikker og betryggende vis.

- Vi har besøgt en stor del af dem i den forgange uge, og der har kun været enkelte steder, hvor man har været lidt i tvivl om fortolkningen af reglerne. Her har vi vejledt, og forholdende blev herefter hurtigt bragt i orden, siger Søren Thomassen, chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi.

Holder ekstra øje

Kombinationen af genåbningen af spisesteder og beværtninger samt de lune forårsdage fik mange borgere til at søge ud for at nyde en solstråle og lidt at spise og drikke.

Derfor har Nordsjællands Politi, ud over at holde øje med spisesteder og beværtninger, også holdt ekstra øje med de steder, hvor der traditionelt samler sig mange mennesker. Det værende for eksempel gågader, indkøbscentre, havne og strande.

- Alle de steder vi har været forbi, har borgerne været gode til at holde afstand og dermed passe på sig selv og andre. Det er vi meget glade for, da afstand fortsat er vigtig i forhold til at undgå spredning af coronavirus, siger Søren Thomassen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Knivstik Valby

Dræbte 27-årig med kniv og forsøgte at dræbe to andre - nu har 20-årig fået sin straf

20200517-194837-A-1920x1277we

Bankede døtres hoveder ind i radiator: Nu har far fået dom for 13 års mishandling

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere