Bastian fandt gammel flaskepost på stranden – men hvem er Ann-Sofie?

6-årige Bastian fandt lørdag en ældre flaskepost på stranden ved Hornbæk. Nu forsøger han sammen med sin mor at finde Ann-Sofie, der i sin tid sendte flaskeposten af sted.

Brevet i flasken er skrevet på engelsk. Og indholdet afslører, at det nok var meningen, at flaskeposten skulle have krydset Atlanten fra sit udsendelsessted i Snekkersten.

Men i stedet for at komme udenlands, er flaskeposten nu dukket op i Hornbæk. Bare 15 kilometer fra Snekkersten.

- Vi gik en tur på stranden i Hornbæk og ville til at vælte nogle sten, da vi opdagede flaskeposten. Det er ret hyggeligt, siger Julie Ruberg Jelager til TV 2 Lorry.

Vil gerne finde Ann-Sofie

Hun er mor til Bastian, og de to åbnede flaskeposten, hvor de læste brevet på engelsk, som er skrevet af børnehuset Fyrtårnet i Snekkersten med en Ann-Sofie som afsender. Nu vil Julie og Bastian gerne forsøge at finde frem til, hvem det er.

- Der står i brevet, at Fyrtårnet gerne ville have besked, når flaskeposten blev fundet, så dem har vi selvfølgelig skrevet til, siger Julie.

(Artiklen fortsætter efter billedet).

Her kan du se det fulde brev i flaskeposten, som Bastian holder.
Her kan du se det fulde brev i flaskeposten, som Bastian holder.
Foto: Privatfoto

Brevet afslører også, at flaskeposten er udsendt som en del af et naturprojekt, og så tror Julie og Bastian, at det er af ældre dato.

- Flasken ser i hvert fald gammel ud, siger Julie.

Mindst syv år gammel flaskepost

Og det kan der være noget om. Julie har nemlig også uploadet fundet af flaskeposten på Facebook for at finde frem til, hvem Ann-Sofie er.

Her har en nuværende pædagog fra Fyrtårnet reageret. Hun har været ansat i Fyrtårnet i syv år, og har ikke noget kendskab til flaskeposten. TV 2 Lorry har uden held forsøgt at få fat i hende. 

Nu bringer vi i stedet efterlysningen videre. Måske ved du, hvem Ann-Sofie er?

Hvad undrer du dig over?


Spørg Os - Afstemning

Spørg Os - Formular

Folkeafstemning 1. juni: Hvad mangler du svar på for at kunne stemme?