Se Danmarks dyreste villa

Danmarks 10 dyreste villaer ligger alle nord for København

593 kvadratmeter bolig og 4.000 kvadratmeter grund. Fantastisk udsigt og direkte adgang til Øresund.  Hvis det billede lever op til dine ønskedrømme, så er det om at slå til - hvis du altså kan lægge 65 millioner kroner.

Boligsitet Boliga har offentliggjort en liste over landets ti dyreste villaer til salg ligenu - og de ligger alle i området nord for København med pragtvillaen på Vedbæk Strandvej 344 som den dyreste af dem alle.

Og prisen på kæmpevillaen er steget pænt de senere år. Den nuværende ejer købte herligheden i 2006 og lagde 32 millioner. Nu er villaen så renoveret  og udbygget, og skulle man have de mange penge til overs, så kan man regne med at få overdækket terrasse, opvarmet swimmingpool og garage til tre biler med i købet.

Du kan se nærmere på villaen hos Boliga her.

Hvis man ikke har alle pengene og gerne vil gemme lidt til pensionen, så kan man nøjes med at købe nummer ti på listen over dyre villaer. Den ligger i Hellerup og koster en bagatel af 35 millioner kroner. Men så skal man altså heller ikke regne med hverken udsigt eller adgang til Øresund. Man kan jo ikke få det hele for den pris.

 

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere