Københavner-lejlighed solgt for svimlende beløb

Lejligheden på Amager Torv blev solgt for 24,5 millioner kroner. Det er kun 150.000 kroner fra rekorden på det danske lejlighedsmarked.

Et tyskejet familiefirma betalte i februar over 200 millioner kroner for at købe en del af hjørneejendommen på Amagertorv og Købmagergade i det indre København.

Der er tale om den del af ejendommen, der blandt andet huser modeforretningen Louis Vuitton.

Men den tyske virksomhed havde flere penge at bruge.

Et opslag i tingbogen viser, at virksomheden samtidig erhvervede en af Danmarks mest eksklusive ejerlejligheder, som ligger på fjerde sal i bygningen.

Det skriver Boliga.dk.

Boligen blev sat til salg via liebhavermægleren Kristian Lützau i maj sidste år, og ifølge tingbogen blev den solgt for den svimlende sum af 24,5 millioner kroner.

Det er anden gang, at ejendomsmægler Kristian Lützau sælger lejligheden. Første gang var i 2012, hvor prisen lød på 23 millioner kroner.

Med den nye pris på  24,5 millioner kroner er handlen bare 150.000 kroner fra at være det største lejlighedskøb herhjemme nogensinde.

Lejligheden breder sig ud over 233 kvadratmeter fordelt på fire værelser og giver adgang til en 93 kvadratmeter privat tagterrasse med udsigt til Storkespringvandet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere