Politi: Det skete der i uhyggelig drabssag fra Vinderød

Efterforskningen af to personers død ved Frederiksværk er nu afsluttet, oplyser Nordsjællands Politi.

00:20

For to uger siden blev en 29-årig mand fundet død i et træ i Vinderød skov ved Frederiksværk. Få timer senere blev en 27-årig kvinde fundet dræbt af knivstik i halsen i et rækkehus på Vinderød Enghavevej. Begge var fra Eritrea.

Efter to uger med efterforskning og tekniske undersøgelser konkluderer Nordsjællands Politi onsdag, at der er tale om en tragisk hændelse, hvor kvinden først er blevet dræbt af manden, hvorefter han har begået selvmord i skoven.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

De tekniske spor i rækkehuset viste, at den nu afdøde mand var til stede i tiden omkring kvindens død. Der er ikke fundet spor, der antyder, at der har været andre personer til stede i rækkehuset på gerningstidspunktet, lyder det fra politiet. 

I timerne efter ligfundene blev i alt 11 eritreere anholdt, hvoraf de otte blev sigtet for drabet, men de blev alle løsladt dagen efter, og sigtelsen mod dem bliver nu frafaldet.

00:25

Her bliver to af de anholdte ført væk af politiet. 

Luk video

- De anholdte har ikke haft viden om den nu afdøde mands hensigter, ligesom de kontaktede os straks efter, de opdagede, at kvinden var død, siger efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi ønsker ikke at kommentere på de to afdødes relation til hinanden eller motivet til drabet.

- Da vi har at gøre med en utrolig tragisk hændelse, ser vi ingen grund til at gå yderligere i detaljer med forløbet, slutter Henrik Gunst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik