Mand fortsat savnet efter kæntring på Arresø: Politi genoptager eftersøgningen

Helikoptere, dykkere og mandskab har søndag aften ledt efter en mand, der er forsvundet i vandet. Mandag morgen genoptager Nordsjællands Politi eftersøgningen.

En mand i midten af 20'erne er fortsat savnet efter en kæntringsulykke på Arresø søndag aften.

På grund af mørkets frembrud måtte politi og beredskab indstille redningsaktionen sent søndag aften, men Nordsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man genoptager eftersøgningen mandag morgen klokken 9.

Det er håbet, at man finder den savnede i live, siger vagthavende hos Nordsjællands Politi, Flemming Hansen.

Politiet sætter ind med dykkere og hunde, men ikke med helikopter, som det ellers var tilfældet under søndagens redningsaktion.

Tidligere forlød det, at tre mænd i midten af 20'erne var kæntret i en kano i Arresø ved Frederiksværk, og at to af dem havde formået at redde sig selv i land.

Mandag morgen forklarer Nordsjællands Politi dog, at der kun befandt sig to personer i kanoen, mens den tredje person stod inde på Arresøs bred og holdt øje med dem.

Da kanoen kæntrede, og manden på bredden forstod, at de to personer på vandet havde brug for hjælp, ringede han efter politi og redning, som modtog anmeldelsen klokken 18.39.

Det lykkedes den ene af mandende i kanoen at redde sig selv i land, mens den anden er forsvundet efter kæntringen.

Manden, der nåede i land, har det efter omstændighederne godt. Han var våd og kold, men havde ikke umiddelbart behov for behandling.

Han kunne oplyse politiet, at ingen af de to personer i kanoen havde haft redningsvest på, siger Nordsjællands Politi.

Ulykken skete ved Auderød Havn ved Arresø.

Politiet ved endnu ikke, hvad der var årsag til kæntringen.


Spørg Os - Afstemning

Spørg Os - Formular

Hvad undrer du dig over?