Kvinde finder kvælerslange i sin kolonihave

En 65-årig kvinde gjorde søndag eftermiddag et opsigtsvækkende fund i sin kolonihave.

Det kan føles lettere eksotisk at tilbringe sin weekend i en kolonihave. Men for en 65-årig kvinde blev det alligevel en tand for meget, da hun søndag eftermiddag fandt en slange i sin kolonihave på Møllestien i Frederiksværk.

Ifølge Nordsjællands Politi fik de ved 17-tiden en anmeldelse fra kvinden. Hun havde opdaget en cirka en meter lang slange i brunlige camouflagefarver, som lå rullet sammen i kolonihaven.

Politiet fik assistance fra en slangekyndig fra Kokkedal Krybdyrinternat, der drives af ægteparret Pernille og Claus Thomsen. Sidstnævnte oplyser til TV 2 Lorry, at der var tale om en pytonslange på ”en meters penge”.

- Pytonslanger er kvælerslanger. Men denne her var udmagret og meget sølle. Jeg vil tro, den har været alene et stykke af sommeren, siger Claus Thomsen til TV 2 Lorry.

Enten dumpet eller stukket af

Han mener, at der kan være to årsager til, at slangen er dukket op.

- Den ene er, at den er blevet dumpet. Den anden er, at den er stukket af. Slanger har det med at stikke af, hvis man ikke har et ordentligt terrarie, siger Claus Thomsen.

Han fortæller, at krybdyrinternatet nu vil fremlyse pytonslangen på deres hjemmeside i en uges tid. Hvis ingen melder sig som ejer, vil den blive overdraget til internatet.

- Så beholder vi den, indtil den har fået det bedre. Lige nu er den meget sølle, så der kommer nok til at gå flere måneder, før den er helt sund og rask, siger Claus Thomsen.

Han fortæller, at krybdyrinternatet denne sommer er blevet kaldt ud til tre tilfælde med slanger i det fri.

- Det er ikke så så tit, det sker. Men det forekommer. Det er typisk kvælerslanger. Giftslanger er nemlig ulovlige i Danmark, siger Claus Thomsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

cyklist albertslund 3

36-årig fængslet for narkokørsel efter alvorlig ulykke

knivstikishoej.jpg

Fem mænd dømt for voldsomt overfald på strandvej

overvågningskamera2

Flere kameraer skal øge trygheden i København

politi 112 politibil

18-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i Borup

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere