Kvinde finder kvælerslange i sin kolonihave

En 65-årig kvinde gjorde søndag eftermiddag et opsigtsvækkende fund i sin kolonihave.

Det kan føles lettere eksotisk at tilbringe sin weekend i en kolonihave. Men for en 65-årig kvinde blev det alligevel en tand for meget, da hun søndag eftermiddag fandt en slange i sin kolonihave på Møllestien i Frederiksværk.

Ifølge Nordsjællands Politi fik de ved 17-tiden en anmeldelse fra kvinden. Hun havde opdaget en cirka en meter lang slange i brunlige camouflagefarver, som lå rullet sammen i kolonihaven.

Politiet fik assistance fra en slangekyndig fra Kokkedal Krybdyrinternat, der drives af ægteparret Pernille og Claus Thomsen. Sidstnævnte oplyser til TV 2 Lorry, at der var tale om en pytonslange på ”en meters penge”.

- Pytonslanger er kvælerslanger. Men denne her var udmagret og meget sølle. Jeg vil tro, den har været alene et stykke af sommeren, siger Claus Thomsen til TV 2 Lorry.

Enten dumpet eller stukket af

Han mener, at der kan være to årsager til, at slangen er dukket op.

- Den ene er, at den er blevet dumpet. Den anden er, at den er stukket af. Slanger har det med at stikke af, hvis man ikke har et ordentligt terrarie, siger Claus Thomsen.

Han fortæller, at krybdyrinternatet nu vil fremlyse pytonslangen på deres hjemmeside i en uges tid. Hvis ingen melder sig som ejer, vil den blive overdraget til internatet.

- Så beholder vi den, indtil den har fået det bedre. Lige nu er den meget sølle, så der kommer nok til at gå flere måneder, før den er helt sund og rask, siger Claus Thomsen.

Han fortæller, at krybdyrinternatet denne sommer er blevet kaldt ud til tre tilfælde med slanger i det fri.

- Det er ikke så så tit, det sker. Men det forekommer. Det er typisk kvælerslanger. Giftslanger er nemlig ulovlige i Danmark, siger Claus Thomsen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere