Erik har været savnet i en uge: Politi er stadig på bar bund

Fredag i sidste uge forsvandt 66-årige Erik Rald fra Liseleje Strand. En uge senere har politiet udtømt stort set alle efterforskningsskridt.

- Vi mangler ham fortsat. 

Det er essensen af, hvad Nordsjællands Politi har at fortælle om 66-årige Erik Rald, der fredag har været forsvundet og efterlyst i en uge.

Erik Ralds tøj blev fredag i sidste uge fundet på Liseleje Strand tæt på N. R. Olsens Vej i Halsnæs. Politiet startede samme dag en større eftersøgning til vands og til lands, men det lykkedes ikke at finde spor efter den savnede mand.

- Vi bliver kontaktet fredag formiddag, fordi en kvinde finder mandens effekter på stranden, og vi har sammen med Søværnets Operative Kommando ledt med helikoptere, både og hunde, men uden succes, sagde vagtchef Peter Olesen fra Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry om lørdagen. 

quote Hans tøj blev fundet på strandet, så han skal være kommet derfra nøgen.

Martin Tang, Nordsjællands Politi

Siden sidste weekend har politiet løbende været i kontakt med den 66-åriges pårørende, og onsdag i denne uge gennemførte betjente en større søgning med hunde i skovområdet ved Liseleje Strand. Men Erik er stadig væk.

- Vi leder fortsat, men vi har udtømt stort set alle efterforskningsskridt, så vi håber på, at vi får nogle oplysninger, der kan understøtte efterforskningen, siger vagtchef Martin Tang i dag til TV 2 Lorry.

Erik Rald bor i København, men tager jævnligt til Liseleje for at bade, og politiet kan ikke sige, hvor det er mest sandsynligt, at den 66-årige mand kan befinde sig.

- Det ved jeg ikke, men hans tøj blev fundet på strandet, så han skal være kommet derfra nøgen, siger vagtchefen.

Han vil ikke spekulere i sandsynligheden for, at politet finder Erik Rald i live efter en uge.

- Jeg kan ikke oplyse, hvor ofte vi finder forsvundne mennesker efter en uge. Det har jeg ingen statistik på, siger Martin Tang. 

Det er ikke politiets vurdering, at den 66-årige mand er selvmordstruet, og politiet vil stadig meget gerne høre fra vidner.

- Er der nogen, der har hørt noget eller kender til hans forsvinden, så er vi fortsat meget interesseret i at høre fra dem, siger vagtchef Martin Tang.

Erik Rald beskrives som: 180 cm høj, almindelig af bygning med lille topmave, gråt kort hår, munkefrisure, kort fuldskæg, meget blå øjne og bærer briller. Intet om påklædning. Dårlig motorik og ryster på hænderne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

POLITI BAGSVÆRD3

Hundelufter overlever skudangreb nær sit hjem i Bagsværd

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere