Efter drukne-ulykke: Nu vil kommune have større sikkerhed ved mole

For blot fire dage siden druknede en ældre mand i Hundested. Siden har borgerne efterspurgt bedre skiltning - og det har nu fået kommunen til at reagere.

Da en 68-årig mand gik med sit barnebarn i vandet i Hundested i sidste uge, fik det en tragisk udgang.

Den 68-årige druknede efter han kom i problemer nær nordmolens stensætning - og på trods af, at en livredder hurtigt var på stedet, stod mandens liv ikke til at redde.

Siden reagerede flere borgere, der mente, at kommunen burde gøre en større indsats for at advare om de lumske strømforhold ved molen. 

Nu har Halsnæs Kommune reageret - og de vil også have mere sikkerhed på stranden.

Halsnæs: Nu øger vi sikkerheden

I en pressemeddelelse oplyser kommunen, at man nu vil gøre en ekstra indsats for at gøre badeoplevelsen tryg og sikker på Trekanten i sommermånederne.

Det skal ske ved at supplere livreddernes information til badegæsterne om at det er farligt at bade nær molen med bedre skiltning.

Samtidig har kommunen tirsdag valgt at opsætte en 20 meter lang flydespærring ved molen, som skal forhindre badegæsterne i at trække den vej. 

- Flydespærringen er i sig selv en synlig måde at vise på, at her er et område, som man ikke skal bevæge sig over i som badende. Skulle man alligevel få den tanke at svømme derhen, fungerer den som en fysisk barriere mellem stranden og moleområdet, så det bliver sværere at komme over i det område ved molen, hvor der kan være farlig understrøm, forklarer Martin B. Lindgreen, der er teknisk direktør i Halsnæs Kommune, i en pressemeddelelse.

Sidst - men absolut ikke mindst - vil Halsnæs Kommune også genetablere den malede advarsel mod at bade ved molen, som engang prydede bolværket mod stranden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere