Drabssag fra Nordsjælland: Otte skal i grundlovsforhør

Politiet vil have varetægtsfængslet alle otte, som befandt sig i det hus ved Frederiksværk, hvor politiet onsdag fandt lig af kvinde. (Opdateres...)

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

1 af 7

Otte personer, som opholdt sig i det hus, hvor Nordsjællands Politi onsdag eftermiddag fandt en dræbt kvinde, skal torsdag eftermiddag i grundlovsforhør. 

Politiet vil begære dem alle varetægtsfænglset. 

Med hjælp fra to tolke har Nordsjællands Politi hele natten arbejdet på at komme nærmere en forklaring på,  under hvilke omstændigheder en 29-årig mand og en 27-årig kvinde - begge fra Eritrea - er døde.

Men endnu er der masser af ubesvarede spørgsmål.

Politiet blev alarmeret onsdag klokken 13.45. 

En borger havde fundet et lig i Vinderød Skov ved Frederiksværk. Det var liget af den 29-årige mand. Fundet bliver torsdag fortsat behandlet som et "mistænkeligt dødsfald".

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes .

På mandens adresse opholdt sig tre personer, som nu er anholdt. De gjorde politiet opmærksom på et rækkehus på Vinderød Enghavevej ved Frederiksværk.  

Her fandt Nordsjællands Politi yderligere et lig. Den 27-årige kvinde, som er husets beboer. 

I huset opholdt sig desuden otte personer, formentlig også fra Eritrea, også de blev anholdt.

- I øjeblikket mistænker vi dem alle, fordi de opholder sig på  et sted, hvor vi finder en dræbt kvinde, siger efterforskningsleder Henrik Gunst til TV 2 Lorry.  

Politet ved endnu ikke, hvad den interne relation mellem de 29-årige mand og den 27-årige kvinde har været, altså om de har været i familie, været kærester eller andet. 

Torsdag formiddag havde politiet endnu ikke besluttet, om de tre, som befandt sig i den 29-årige mands hjem, også skal i grundlovsforhør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik