Book en gratis nat på havet: Husk sovepose

Nu er det muligt at booke Halsnæs Kommunes to sheltere i forvejen via en ny bookingløsning, så man er garanteret en soveplads i det fri.

Interessen for at overnatte i det fri har været overvældende, og særligt det flydende shelter Havhytten ved Hvide Klint har vist sig at være så populært, at Halsnæs Kommune har indført et bookingsystem, så man sikrer sig, at ingen sejler forgæves.

Det er gratis at benytte sig af de to sheltere, og man behøver da heller ikke booke, hvis man vælger en at tage på en spontan rotur ud til Havhytten, den flydende tømmerflåde med tag over hovedet.

Havhytten er designet til at tilbyde hvile på vandet til trætte kajakroere, uden at de behøver begive sig ind på land, men alle er naturligvis velkomne til at benytte sig af den til en hyggelig og anderledes overnatning.

Men fremover vil folk med en bookingbekræftelse i lommen dog have fortrinsret, så hvis man vil være helt sikker på, at sove lige over vandets overflade, så er det bare om at få sig skrevet på.

I Halsnæs er der i alt ti kendte sheltere, hvoraf de to er kommunens, mens de øvrige otte er anlagt af enten staten eller private.

Bookingsystemet er integreret på hjemmesiden friluftsguiden.dk, hvor oplysninger om faciliteter og ture i kommunen i forvejen er samlet. Her kan shelteret i St. Havelse og kajakshelteret ude i Roskilde Fjord fremover bookes. 

Og selvom vi håber på varme sommernætter i den kommende tid, så råder vi alligevel til, at man husker at tage soveposen og et liggeunderlag med.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Natur

25_seconds

playHurtig eksekvering: Nu begynder byggeplads på Amager Fælled at tage form

storkerede

Årets første stork fløj over Amager Fælled: "En fantastisk dejlig nyhed"

strand

Panik på strand i Nordsjælland: 7-årig dreng sank ned i sandet og sad fast

weekend_svigtede_hunde

Problemer med løsgående hunde på Damhusengen: "På ingen måde acceptabelt"

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere