Bagmand havde stort doping-laboratorium i Frederiksværk

En tidligere ejendomsmægler blev onsdag fremstillet i Københavns Byret, sigtet for at fremstille doping. Fremstillingen foregik i morens sommerhus i Frederiksværk.

Danmarkshistoriens største dopingsag er i dag startet i Københavns Byret.

Her er en 41-årig mand sigtet for at have været i besiddelse af 800.000 dopingenheder og 100.000 lægemidler, alle med det formål at blive solgt videre.

Manden erkender, at sigtelsen er korrekt.

Sagen startede, da den 41-årige blev anholdt med en Netto-bærepose, der indeholdt 100 ampuller. Sagens omfang viste sig at være væsentligt større end først antaget, da man i morens sommerhus i Frederiksværk i Nordsjælland fandt et fuldt funktionsdygtigt laboratorium til fremstilling af forskellige dopingpræperater.

Det fortæller den 41-årige mand, der onsdag afgiver forklaring i Københavns Byret ifølge Ritzau.

Foruden laboratoriet i Frederiksværk, havde manden desuden lagerfaciliteter i Skævinge og på Frederiksberg.

-  I starten havde jeg ingen erfaring med bitcoins, webhandel, doping og polske kreditkort. Det var på rent hobbyplan med rester i en bærepose under sengen, forklarer manden.

I takt med at efterspørgslen steg, udviklede forretningen sig fra at være hobbyplan til en decideret produktions- og distributionsvirksomhed.

I byretten er manden, der er uddannet ejendomsmægler, velklædt i jakkesæt og friseret, gråsprængt hår.

- Jeg gad ikke mere, siger manden om grunden til, at han forlod ejendomsmægler-branchen.

I stedet startede han en hjemmeside, som blev markedsført med ordene "dit online steroid-apotek," hvilket hurtigt blev en succes.

- Jeg havde vel omkring 50.000 i hånden om måneden, når alt andet var betalt. Nogle gange mere, nogle gange mindre, fortæller han.

 Han svarer samarbejdsvilligt på de fleste spørgsmål med undtagelse, når det kommer til spørgsmål omkring Diamond Pharma, skriver Ritzau.

Diamond Pharma var hans samarbejdspartner, som er en global producent og distributør af doping på det sorte marked.

I starten leverede firmaet de første dopingenheder til ham, og senere udviklede samarbejdet sig altså til, at de også leverede laboratorieudstyr til den danske mand, så han kunne producere for mærket.

- Jeg har ikke tænkt mig at sige noget om de firmaer, jeg arbejdede med sammen med, siger han bestemt i retten.

Markedsføring og salg af dopingmidlerne foregik fra adresser i det indre København, hvor en enhed i tabletform kostede 7,50 kroner, mens en enhed i flydende form kostede 33 kroner.

Ud over den 41-årige er to andre også anholdt i sagen. En erkender at have haft en mindre praktisk rolle i foretagendet, mens den tredje nægter sig skyldig.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik