Vejby: Endnu en mand varetægtsfængslet

En 29-årig mand er varetægtsfængslet for et hjemmerøveri i et sommerhus i Vejby i oktober. Dermed er to mænd nu sigtede i sagen.

Retten i Helsingør har bag lukkede døre varetægtsfængslet en 29-årig mand, som er sigtet for at have begået et hjemmerøveri mod to udenlandske forretningsmænd i et sommerhus i oktober.

"Manden er fængslet frem til 3. december. Han nægter sig skyldig," oplyser Michael Gammel, der er vagtchef hos Nordsjællands Politi.

Manden blev anholdt i Sverige i et skovområde omkring 20 kilometer fra Växjö. Fredag blev han udleveret til Danmark. En 22-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i samme sag, og politiet udelukker ikke, at der kan komme flere anholdelser.

Røveriet fandt sted 18. oktober i et sommerhus i Vejby i Gribskov Kommune. Her blev de to forretningsfolk opsøgt af to gerningsmænd. Den ene var bevæbnet med en kniv, mens den anden havde et jagtgevær med sig. Ofrene blev bundet med ledninger. Mens den ene gerningsmand holdt vagt ved forretningsmændene, kørte den anden til Helsinge, hvor han forsøgte at hæve penge på ofrenes kreditkort. Politiet mistænker den 29-årige for at være den af røverne, der forsøgte at misbruge kreditkortene.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere