Stykker af sti faldet sammen efter storm

Disse dages voldsomme stormvejr har medført at to stykker af en sti beliggende ud til vandet i Rågeleje er styrtet ned.

De voldsomme vejrforhold der har præget Danmark den seneste uges tid har medført, at flere stykker af den sti der går langs skrænten ud til vandet i Rågeleje er styrtet sammen.

- Det var en borger som havde været forbi og set der havde været et jordskred, og han blev bekymret for, om der kunne ske yderligere deroppe, siger Jimmy Andersen, der er indsatsleder ved Frederiksborg Brand & Redning, og som inspicerede området deroppe i dag.

 
 
Foto: Local Eyes
 
 
Foto: Local Eyes

- Der er to steder, hvor der er forsvundet 4-5 meter af jorden, og der er et andet sted, hvor man kan se, jorden har slået revner, så der er risiko for at den kan ryge ned også, siger han.

Han forklarer, at der i første omgang er blevet afspærret et område på cirka 150 meter, og opfordrer til at man udviser omtanke, hvis man bevæger sig i området:

- Man skal ikke gå ind på det markerede område, for vi kan ikke forudse, om mere af det vil falde ned. Men der er risiko for det.

Sagen ligger nu hos Gribskov Kommune, der ifølge Jimmy Andersen sandsynligvis vil flytte hegnet og trampestien lidt længere ind på kysten efter jordskredet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Natur

Stejlepladsen havn

playUnikt fiskerimiljø bevares 20 år endnu - men forening frygter fortsat fremtiden

Musvåge

Rovfugle dræbt af ulovlig gift: "Det er noget svineri"

Lystfisker

”Træk en gammel sweater på…” - her finder du alle fiskestederne

Untitled collage

Store planer for lang å – betonen skal fjernes, og vandet skal flyde frit

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere