Politiet advarer mod falske billetter til Musik i Lejet

Nordsjællands Politi skriver på sin Facebook side, at de har modtaget flere anmeldelser om falske billetter til den populære musikfestival.

Musik i Lejet er en voksende begivenhed og i år er der udsolgt af billetter til både i dag og i går - men det har ikke fået billetsalget til at stoppe.

quote  Vi har modtaget adskillige anmeldelser fra slukørede borgere, som har købt billetter på for eksempel dba.dk, men for så aldrig at modtage dem.

Nordsjællands Politi

Der er dog tale om falske billetter, som forsøges at blive solgt til festivalen, hvor navne som Thomas Dydahl, Lord Siva, Emil Kruse og Mew optræder.

På Facebook advarer Nordsjællands Politi mod køb af billetterne, som desværre har vist sig at florere i et stort omfang.

- Flere billetsvindlere har desværre valgt at lukrere på den udsolgte festival. Vi har derfor modtaget adskillige anmeldelser fra slukørede borgere, som har købt billetter på for eksempel dba.dk, men for så aldrig at modtage dem, skriver de i et Facebookopslag.

For at man ikke skal ende som en af de uheldige forhåbningsfulde gæster, der står uden både penge og billet, giver Nordsjællands Politi nogle god råd til, hvordan man ikke så nemt bliver snydt af de falske billetter:

Gode råd til køb af billetter fra folk, man ikke kender.

Politiet slutter deres Facebookopslag af med at ønske alle en god festival - og at gæsterne højst sandsynligt ses med politiet i Tisvildeleje henover weekenden. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

3

playHelga og Lars sælger Valby-villa for at bygge drømmehus på 43 kvadratmeter

def_thumb,50_percent

playHundredevis af unge samlede sig i Kongens Have - men ingen regler blev brudt

Kødbyens Fiskebar

Restaurant har fået 332 bookinger: - Vi er klar

Opholdsforbud på Christiania

playOpholdsforbud på Christiania ophæves

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere