P-bøder til Musik i Lejet

Festivalen er så populær at op mod 10.000 har bevæget sig til Tisvildeleje denne weekend. Men mange finder en P-bøde på deres bil når de skal hjem efter at have nydt musikken.

Foto: TV 2 Lorry

47 rapporter var resultatet - efter at to betjente fra Nordsjællands Politi at fredag gik en patruljetur i Tisvildeleje, hvor det store arrangement Musik i Lejet stadig holdes - til i nat.

De to betjente kom på overarbejde, da de mellem klokken 16 og 24 patruljerede i byen, hvor knap 10.000 deltager i musik-festen.

De 15 af rapporterne vedrørte ulovligt parkerede biler, som fik en p-afgift, et enkelt mindre færdselsuheld og der blev skrevet seks rapporter om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Resten var overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

- Det er typisk folk, der tisser på gaden, fortæller vagtchef Palle Jørgensen, Nordsjællands Politi, til sn.dk. Nordsjællands Politi vil også patruljerer lørdag i Tisvildeleje.

Musik i Lejet har vokset sig fra en lille ælling på Stejlebakken i Tisvildeleje til en stor flot svane. Op mod 10.000 mennesker har indtaget badebyen til tre dage med musik og samvær.

Musik-festen slutter natten mellem lørdag og søndag med DJ Julius Sylvest som sidste mand på Skovscenen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?