Nordsjællandsk kommune flirter vildt med københavnerne

Gribskov vil åbne folks øjne for den økonomiske gevinst ved at flytte til den nordsjællandske kommune.

00:34

Gribskov Kommune forsøgte lørdag at kapre nye borgere til kommunen.

Det skete udenfor Forum, hvor der er boligmesse. Her tog nordsjællænderne utraditionelle metoder i brug for at lokke nye borgere til - og 'forvandlede' blandt andet almindelige biler til Mercedes-modeller.

Man kan få 8000 mere til sig selv om måneden efter skat, hvis man bor til et hus til knapt to millioner, som der er mange af i Gribskov.

 Alice Ballin, kommunikationsrådgiver

- Vi prøver at lave en gimmick, der skal få folks øjne op for, at man kan flytte til Gribskov og få mere overskud i hverdagen og flere penge til det, man drømmer om, siger Alice Ballin, der er kommunikationsrådgiver i Gribskov Kommune. 

Den utraditionelle happening ved Forum var en del af markedsføringen 'Gribskov – et lidt bedre liv' - en kampagne, der skal åbne folks øjne for den økonomiske gevinst ved at flytte til den nordsjællandske kommune.

Læs også Skattejagt og fisketure: Gribskov frister nye borgere

- Man kan få 8000 mere til sig selv om måneden efter skat, hvis man bor til et hus til knapt to millioner, som der er mange af i Gribskov, i forhold til hus eller lejlighed til godt fire millioner i København eller omegnen, siger Alice Ballin til TV 2 Lorry.

Gribskov Kommune oplever befolkningstilvækst i disse år, og det er en tendens, man gerne vil fremme. Derfor gør kommunen nu en særlig indsats for at fortælle, at Gribskov har rigtig meget at byde på - og samtidig ligger i overkommelig afstand fra København.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik