Musikfestival fejrer jubilæum med stor prisstigning

Til næste år fejrer musikfestivalen Musik i Lejet 10-års jubilæum, og det fejrer de med en prisstigning på 43 procent for en partoutbillet.

Populariteten har været stødt stigende for den nordsjællandske musikfestival i Tisvilleleje, Musik i Lejet. Nu følger arrangørerne trop med en prisstigning på hele 300 kroner til næste års festival. Det skriver BT.

Sidste år kunne gæsterne blandt andet opleve Medina, Mads Langer og norske Thomas Dybdahl for 695 kroner til alle tre dage, men til næste år stiger prisen for et partoutarbånd altså til hele 995 kroner.

quote Vi har været meget fokuseret på danske navne hidtil, og nu vil vi gerne have et par eller tre internationale navne, og de er bare dyre, siger 

Peter Maarbjerg, Næstformand, Musik i Lejets bestyrelse

- Vi synes, vi har mega gode bands, men vores ambition er at kunne præsentere to-tre internationale navne. Vi har været meget fokuseret på danske navne hidtil, og nu vil vi gerne have et par eller tre internationale navne, og de er bare dyre, siger Peter Maarbjerg, der er næstformand i Musik i Lejets bestyrelse til BT.

Udover et ønske om flere store internationale navne på scenen, så har festivalen også haft en øget udgift til blandt andet terrorsikring i forbindelse med den stigende popularitet og de mange gæster.

- Vi har en del ekstra omkostninger til sikkerhed og terrorsikring. Det har blandt andet været for at forhindre, at  lastbiler og andet kan køre ind, og det er dyrt at sætte op, siger Peter Maarbjerg.

Festivalen er langt fra den eneste, som til næste år har hævet billetprisen, men til sammenligning med prisstigningen på 43 % stiger billetten til Roskilde Festival kun med 5,26 % - fra 1.995 kroner i 2017 til 2.100 kroner i 2018.

Tivildeleje-festivalen Musik i Lejet fejrer i 2018 ti-årsjubilæum, og i alt 8.500 billetter vil blive solgt til den tre dage lange musikfestival.

Billetterne sættes til salg fredag d. 1 december og koster, som tidligere beskrevet, 995 kroner. 

 


_

_


Mest læst i dag

Se flere

Samfund

beboer

Mjølnerparken fortsætter kampen: John mister sin bolig og skal genhuses

HC Andersens boulevard

Den københavnske luftforurening når nye højder – nu kommer ekspert med advarsel

fgnngdgbgbgb

Daryna flygtede fra Ukraine som højgravid. Nu er en dato skyld i, at hun skal forlade Danmark igen

Vildevipper-02_hold

Valby-klub skifter navn: "Det er ikke længere passende"


Gribskov


Forsiden lige nu

Se flere