Musik i Lejet præsenterer de første otte navne

Den hurtigtvoksende musikfestival i Tisvildeleje, Musik i Lejet, har i dag offentliggjort de første otte navne til sommerens jubilæum-festival.

CV Jørgensen Foto: Pressefoto

Scarlet Pleasure Foto: Pressefoto

J Hus Foto: Pressefoto

Hayden James Foto: Pressefoto

Jungle Foto: Pressefoto

Dagny Foto: Pressefoto

Maximillian Foto: Pressefoto

Analogik Foto: Pressefoto

1 af 8

Siden sommer-festivalen Musik i Lejet d. 1. december meldte udsolgt efter bare få minutter, er det nu tid til at få den første bid af, hvad festivalgæsterne kan vente sig d. 19. - 21. juli.

Den første offentliggørelse rummer otte navne, der vidner om et større internationalt fokus, samt det bedste fra den danske scene. Det skriver festivalen selv i en pressemeddelse.

Med internationalt hypede navne som Jungle (UK) og J Hus (UK) forkæles den kyndige musiklytter, og med C.V. Jørgensen hyldes den danske sangskat.

Læs også Politiet advarer mod falske billetter til Musik i Lejet

Det første hovednavn på plakaten er den hypede London-baserede Jungle, som leverer en solid funkfest til deres publikum.

C.V. Jørgensen gør også comeback til musikfestivalen. Her ses han på Roskilde Festival i 2010.  Foto: Klavs Bo Christensen / ROCKPHOTO

Der bliver åbnet for den helt tunge danske arv, når C.V. Jørgensen spiller ved strandkanten efter otte års pause fra livescenen. En koncert, der helt sikkert vil tiltrække mange mennesker på årets musikfestival.

Flere andre danske navne har også fundet vej til plakaten. Vinderne for årets lytterhit ved  P3-Guld-fest, Scarlet Pleasure, byder på fængende R&B og funky bas, og den kun 18-årige sjælfulde sanger Maximillian giver Lejet et frisk pust af moderne og veldrejet pop.

Analogik er også blandt dagens offentliggørelser, som garanteret vil byde på finurlig musikalsk underholdning.

Læs også Trods prisstigning: Populær festival udsolgt på få minutter

Blandt de internationale navne finder man også australske Hayden James, der fyrer op for storhittende elektroniske beats.

Anmelderroste J Hus (UK) indtager scenen med en sammensmeltning af vestafrikansk popmusik, amerikansk trap og britisk grime.

Derudover får Norge igen i år sit indtog på Lejet, når den talentfulde sangerinde Dagny gæster sommerbyen med energisk folk-pop.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?