Millionær-sommerhus i Hornbæk på tvang

274 m² sommerhus i tre etager i første række til Øresund skal under hammeren 13. december

Foto: itvang.dk

Foto: itvang.dk

1 af 2

Tilbage i 2011 var sommerhuset i Villingebæk ved Hornbæk til salg til 33 millioner kroner.

Nu bliver det udbudt på tvangsauktion og solgt til højest bydende. I salgsopstillingen er den offentlige vurdering på 8.150.000 kroner nævnt.

Læs også Her er Danmarks dyreste sommerhus

 

Sådan et sommerhus er en sjældenhed at se på tvangsauktion

Trine Peters, leder af itvang.dk og tvangsauktioner.dk

Det er også en slat penge. Men så får man også et mindre slot, der ifølge salgsopstillingen indeholder et herskabeligt overdækket indgangsparti, klassisk stor hall med trappe til 1. salen, palæ-stue med fransk pejs, stort landkøkken med køkkenø med bordplade og vask i midten af lokalet, en fordelingsgang, gæstetoilet og stue med kakkelovn og nedgang til kælderen.

Dertil kommer selvfølgelig både 1. og 2. sal og en fuldt udbygget kælder.

Selvom sommerhuset kan blive dyrere end de godt otte millioner, er der fortsat mulighed for at gøre en dog handel, når huset er på auktion den 13. december i Helsingør. Det skriver Boliga.

Hornbæk er high-class

- Sådan et sommerhus er en sjældenhed at se på tvangsauktion. Det er ikke et, man skal regne med at få for en slik, men der er bestemt mange penge at spare i forhold til markedsprisen i almindelig handel, siger Trine Peters, der er leder af tvangsauktions-siderne itvang.dk og tvangsauktioner.dk. 

Læs også Krimidronning sælger liebhaver-sommerhus i Nordsjælland

Traditionelt er Hornbæk et af de områder i Danmark, hvor de dyreste sommerhuse bliver handlet.

Årets hidtil dyreste fritidsbolig i postnummeret 3100 blev solgt til 11.325.000 kroner. Mens der i løbet af de seneste fem år er tinglyst sommerhushandler på helt op til 32,5 millioner kr. i området, oplyser Boliga.

For øjeblikket ligger områdets dyreste sommerhuse på Kystvej, hvor den højeste udbudspris når helt op på 29 millioner kr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik