Lig i vandet ved Tisvilde identificeret: Yngre dansk mand

Nordsjællands Politi har tirsdag identificeret den mand, der mandag i sidste uge blevet fundet død i vandet ved Tisvilde.

Den mand, der mandag i sidste uge blev fundet død i vandet ud for Tisvildeleje, er tirsdag blevet identificeret.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Det er en dansk mand i 20'erne. Vi har fået ham identificeret, fordi pårørende har set de billeder, vi har offentliggjort, og taget kontakt til os, siger efterforskningsleder Henrik Gunst til TV 2 Lorry.

Han vil af hensyn til familien ikke oplyse mere om den døde mand. Det vides således ikke hvor i landet, manden kommer fra.

Da manden blev fundet, var han kun iført underbukser. Men om livet var der bundet et sjippetov med to vægte, der hver vejede 7,5 kilo.

Nordsjællands Politi betragtede først sagen som et 'mistænkeligt dødsfald', men har siden slået fast, at manden døde af drukning, og at der ikke ligger en forbrydelse bag.

- Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, sagde Henrik Gunst i sidste uge.

Mandens lig blev obduceret sidste onsdag, men obduktionen kunne ikke fastslå mandens identitet, og hverken henvendelser til danske politikredse eller udenlandsk politi bragte Nordsjællands Politi nærmere en identifikation af manden. 

I et forsøg på at få manden indentificeret offenliggjorde Nordsjællands Politi torsdag to billeder af den afdøde, og det er altså disse billeder, som mandens pårørende har set. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Skud fra skydebane fik politiet til at rykke ud til Amager

Politi retten i glostrup 112

Anklager vil have ældre ægtepar idømt fængsel for hadforbrydelse mod ung kvinde

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

182875419_1391088584582504_6810450947341715862_n

Farvel til bilen - påvirket bilist kørte for 11. gang uden kørekort

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere