Lig i vandet ved Tisvilde identificeret: Yngre dansk mand

Nordsjællands Politi har tirsdag identificeret den mand, der mandag i sidste uge blevet fundet død i vandet ved Tisvilde.

Foto: TV 2 Lorry

Den mand, der mandag i sidste uge blev fundet død i vandet ud for Tisvildeleje, er tirsdag blevet identificeret.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Det er en dansk mand i 20'erne. Vi har fået ham identificeret, fordi pårørende har set de billeder, vi har offentliggjort, og taget kontakt til os, siger efterforskningsleder Henrik Gunst til TV 2 Lorry.

Han vil af hensyn til familien ikke oplyse mere om den døde mand. Det vides således ikke hvor i landet, manden kommer fra.

Da manden blev fundet, var han kun iført underbukser. Men om livet var der bundet et sjippetov med to vægte, der hver vejede 7,5 kilo.

Nordsjællands Politi betragtede først sagen som et 'mistænkeligt dødsfald', men har siden slået fast, at manden døde af drukning, og at der ikke ligger en forbrydelse bag.

- Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, sagde Henrik Gunst i sidste uge.

Mandens lig blev obduceret sidste onsdag, men obduktionen kunne ikke fastslå mandens identitet, og hverken henvendelser til danske politikredse eller udenlandsk politi bragte Nordsjællands Politi nærmere en identifikation af manden. 

I et forsøg på at få manden indentificeret offenliggjorde Nordsjællands Politi torsdag to billeder af den afdøde, og det er altså disse billeder, som mandens pårørende har set. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik