Gribskov livesender byrådsmøder

Byrådet i Gribskov vil fremover sende livevideo fra deres byrådsmøder.

Gribskov kommune vil have byrådsmødet helt ud til borgerne. Det skal ske ved at sende byrådsmøderne ud live på tablet, pc og telefonen. Fremover vil man kunne se med, når byrådet i Gribskov holder byrådsmøde. 

quote På den her måde kan borgerne bedre følge med i hvad der sker, og hvorfor vi beslutter, som vi gør

Bo Jul Nielsen, Viceborgmester, Gribskov, Soc.Dem. 

I går valgte byrådet i nemlig Gribskov den leverandør, der fremover skal sende videostreaming af byrådets møder for at styrke lokaldemokratiet. Kommune TV står fremover for at sende byrådsmøder fra Gribskov live, og det er en beslutning, som viceborgmester i Gribskov, Bo Jul Nielsen, Soc.Dem. glæder sig over: 

- Det handler om at få vores byrådsmøder helt ud til borgerne. Der er mange, der interesserer sig for lokalpolitik, men som ikke har tid eller mulighed for at sidde i byrådssalen eller kigge referater igennem. På den her måde kan borgerne bedre følge med i hvad der sker, og hvorfor vi beslutter, som vi gør, siger Bo Jul Nielsen.

Temamøder giver tæt dialog

På samme møde besluttede politikerne at afholde temaaftenener i samarbejde med borgerforeninger, lokalråd og foreninger i 12 valgdistrikter i kommunen.

De planlagte temamøder skal arrangeres af sportsklubber eller andre foreninger i de forskellige valgdistrikter i Gribskov kommune. Her håber viceborgmesteren, at hele byrådet stiller op, når der er temamøder, så de kan møde borgerne i øjenhøjde: 

quote Det er dialogen, vi er ude efter. Vi håber, at temamøderne vil give os mulighed for at høre borgernes bekymringer.

Bo Jul Nielsen, Viceborgmester, Gribskov, Soc. Dem.

- Vi har lovet i valgkampen, at vi vil have mere borgerinddragelse, og det her er et af tiltagene. Det er altid en fordel at være i øjenhøjde med dem, som stemmer på en. Så kan man høre, hvad de mener, og måske kan de også få at vide, hvad vi mener. Det er dialogen, vi er ude efter. Vi håber, at temamøderne vil give os mulighed for at høre borgernes bekymringer, siger Bo Jul Nielsen. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Soegegroefter-gennem-landskabet_700x450

Særlige arkæologiske fund giver kommune ekstraregning på flere millioner kroner

Københavns Rådhus

Københavns Kommune dropper stor sexismeundersøgelse

20200330-143153-5-1920x1279we.jpg

Hæstorp Andersen vil stoppe før tid som regionsformand

makkerparishøj

Smidt ud efter Islamisk Stat-kommentar: Nu er han taget til nåde af borgmester

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere