Gribskov livesender byrådsmøder

Byrådet i Gribskov vil fremover sende livevideo fra deres byrådsmøder.

Byrådet i Gribskov livesender deres møder fremover. Foto: TV 2 Lorry

Gribskov kommune vil have byrådsmødet helt ud til borgerne. Det skal ske ved at sende byrådsmøderne ud live på tablet, pc og telefonen. Fremover vil man kunne se med, når byrådet i Gribskov holder byrådsmøde. 

På den her måde kan borgerne bedre følge med i hvad der sker, og hvorfor vi beslutter, som vi gør

Bo Jul Nielsen, Viceborgmester, Gribskov, Soc.Dem. 

I går valgte byrådet i nemlig Gribskov den leverandør, der fremover skal sende videostreaming af byrådets møder for at styrke lokaldemokratiet. Kommune TV står fremover for at sende byrådsmøder fra Gribskov live, og det er en beslutning, som viceborgmester i Gribskov, Bo Jul Nielsen, Soc.Dem. glæder sig over: 

- Det handler om at få vores byrådsmøder helt ud til borgerne. Der er mange, der interesserer sig for lokalpolitik, men som ikke har tid eller mulighed for at sidde i byrådssalen eller kigge referater igennem. På den her måde kan borgerne bedre følge med i hvad der sker, og hvorfor vi beslutter, som vi gør, siger Bo Jul Nielsen.

Læs også Nu kan borgerne (måske) tage magten

Temamøder giver tæt dialog

På samme møde besluttede politikerne at afholde temaaftenener i samarbejde med borgerforeninger, lokalråd og foreninger i 12 valgdistrikter i kommunen.

De planlagte temamøder skal arrangeres af sportsklubber eller andre foreninger i de forskellige valgdistrikter i Gribskov kommune. Her håber viceborgmesteren, at hele byrådet stiller op, når der er temamøder, så de kan møde borgerne i øjenhøjde: 

Det er dialogen, vi er ude efter. Vi håber, at temamøderne vil give os mulighed for at høre borgernes bekymringer.

Bo Jul Nielsen, Viceborgmester, Gribskov, Soc. Dem.

- Vi har lovet i valgkampen, at vi vil have mere borgerinddragelse, og det her er et af tiltagene. Det er altid en fordel at være i øjenhøjde med dem, som stemmer på en. Så kan man høre, hvad de mener, og måske kan de også få at vide, hvad vi mener. Det er dialogen, vi er ude efter. Vi håber, at temamøderne vil give os mulighed for at høre borgernes bekymringer, siger Bo Jul Nielsen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik