Gribskov kommune laver budgetaftale

Den største post i budgetaftalen for Gribskov Kommune er 100 millioner kroner til en ny skole i Gilleleje. Desuden afsætter kommunen penge til udvikling af både kommunes hovedbyer og de små samfund.

I 2017 begynder byggeriet af en ny skole i Gilleleje. Den er der afsat 100 millioner kroner til i årets budgetaftale i Gribskov kommune.

Desuden er der afsat 2,1 millioner kroner til udvikling og en arkitektkonkurrence til nye boligformer i Helsinge og Gilleleje samt 1,5 millioner kroner næste år og 2017 til nye idéer, som udvikler lokalsamfund og erhvervsliv.

- Det handler om, at vi får vores små landsbysamfund til at vokse samtidig med, at vi satser på byudvikling i vores hovedbyer, Helsinge, Gilleleje og Græsted, siger borgmester Kim Valentin.

Budgetaftalen er indgået mellem Venstre, Dansk Folkeparti, Nyt Gribskov og Socialdemokratiet. Den indeholder også penge til børne- og ældreområderne samt hjælp til ledige over 30 år.

- På økonomisiden har vi et sundere resultat, end vi plejer at have, så jeg er stolt af, at det er lykkedes for de fire partier at lave så ansvarlig en budgetaftale, siger borgmesteren.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

udlejningskøretøjer

Flertal vil opkræve højt gebyr fra udlejningsløbehjul og cykler: Helt absurd, lyder kritikken

20201209-103931-L-1920x1280we

Kritikere vil udskyde Lynetteholm-plan til efter nedlukning - online debat er ikke nok

Line Barfod

Politisk sværvægter valgt som Enhedslistens borgmesterkandidat

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere