Festival: Næsten 300 frivillige blev væk fra deres vagt

Flere frivillige end nogensinde før droppede deres planlagte vagter under festivalen Musik i Lejet, og det får nu konsekvenser.

De fleste af sommerens mange musikfestivaler er afhængige af hjælpen fra de frivillige. Derfor bliver de frivillige ofte belønnet med et armbånd, der giver fri adgang til festivalen. Det gælder også dette års festival i Tisvildeleje Musik i Lejet.

Ved dette års Musik i Lejet valgte mange flere frivillige at udeblive fra deres planlagte vagter under festivalen, det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Optællingen af fraværet er stadig i gang, men antallet af frivillige, der droppede deres vagter kommer tættere på 300 end 200. Det oplyser festivalleder Andreas Grauengaard. I alt er der omkring 1500 frivillige til Musik i Lejet. 

 - Det er mange flere udeblivelser end tidligere, for vi har ikke før haft de problemer med at drive vores barer, som vi har haft i år, siger han.

De frivillige ved Musik i Lejet bliver belønnet med et armbånd, der giver fri adgang til festivalen. Derfor vil festivalen nu sende en lille økonomisk reminder til alle de frivillige, der 'glemte' at dukke op til deres vagt. 

Der bliver sendt et strafgebyr på op til 1.225 kroner til dem, der skulkede.

 - Vi betragter det som at overtræde festivalens regler, siger Andreas Grauengaard til Frederiksborg Amts Avis.

 Festivalleder Andreas Grauengaard har et bud på, hvorfor, så mange frivillige udeblev fra deres vager i år

 - Der er et motivationsbarometer, hvor der er dem, der synes, det er en fed festival og er vild med det, og så er der dem, der ikke lige har fået købt en billet, før der var udsolgt, og opdager, at der er mulighed for at tage en vagt på ti timer, som typisk er barvagter. Når de så kommer, er festen lidt for god til, at de kan overskue at møde op på vagt, siger Andreas Grauengaard.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Skoven er den perfekte legeplads - her er to gode lege i det fri

Vandværket

Restaurant-festival lægger stilen om - tilbyder kun gourmetmad som takeaway

20200207-133554-L-1920x1280we

playKøbenhavnsk museum nomineret til stor pris: "Det tætteste vi kommer på en Oscar"

Skærmbillede 2021-01-11 kl. 14.26.40

Bjarke Ingels store vinterbader-projekt på Islands Brygge risikerer dødsstødet

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere