Dykkeres dumhed satte himmel og hav i bevægelse

De to mænd risikerer i værste fald en kæmpe regning.

To mandlige fritidsdykkere må i den grad siges at have fået røde øre, efter at de onsdag aften ved 22-tiden tog på dykkertur ved Tisvilde i Nordsjælland.

Mændene kom ikke hjem til aftalt tid med deres koner, der forgæves forsøgte at komme i kontakt med dem til langt ud på natten.

Kæmpe redningsaktion

Da klokken blev 03:40 var de pårørende så urolige, at de meldte mændene savnet - og så blev himmmel og hav ellers sat i bevægelse, ved at det helt store beredskab blev sat i værk.

- Både dykkerhold, politipatruljer og en redningshelikopter blev sendt ud for at lede efter mændene, fortæller Henrik Suhr, pressetalsmand ved Nordsjællands Politi, til TV2 Lorry.

- Klokken 04:53 fik vi så en meddelelse om, at begge mænd var blevet fundet i god behold på stranden, siger Henrik Suhr.

Mulig regning i vente

Ifølge Henrik Suhr havde mændene tilsyneladende glemt alt om tiden. Hændelsen har efterfølgende udløst en stor løftet pegefinger.

- Hvad konerne har sagt til dem, ved jeg ikke. Men beredskabet har taget en snak med dem begge. Lad os bare kalde det en pædagogisk samtale. For det er klart, at sådan et beredskab koster dyrt, siger Henrik Suhr.

Om de to mænd i sidste risikerer selv at skulle betale regningen, svæver endnu i det uvisse.

- Det er en mulighed. Men det er der endnu ikke taget stilling til. Det kommer til at ske på et højere plan, og det bliver ikke i dag, siger Henrik Suhr til TV2 Lorry. ​

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere