Camilla Plum tvunget i knæ: Hjælp - Jeg risikerer at miste alt!

Den kendte kogekone har udsendt en usædvanlig bøn.

Camilla Plum er selvlært kogekone, foredragsholder, kogebogsforfatter og madskribent. Foto: Bjarke Bo Olsen - ritzau Scanpix

- Jeg har brug for støtte. Jeg er kommet i en meget akut og ubehagelig situation.

Sådan indleder den kendte kogebogsforfatter og tidligere tv-kok Camilla Plum sit seneste nyhedsbrev, hvor hun beder sine støtter om økonomisk hjælp.

Jeg ved at det er en usædvanlig fremgangsmåde og at det normalt er noget, man holder tæt til kroppen og skammer sig over, men det gør jeg nu ikke...

Camilla Plum 

Camilla Plum fortæller i nyhedsbrevet, at hun er havnet med en stor skattegæld. Gælden er ifølge hende selv opstået af ”forskellige og meget uheldige grunde”, og hun skriver, at hun risikerer at miste alt, hvis ikke hun skaffer ”ret mange penge i en stor fart”.

Læs også Madskribents søn risikerer fængsel for ponyhalshugning

Livsværket er truet

Camillia Plum har siden 1997 drevet den økologiske gård Fuglebjerggaard ved Helsinge i Nordsjælland. Hun har derudover blandt andet også en planteskole og en lille gårdbutik på Jægersborggade på Nørrebro, der hedder 'Camilla Plums Blandede Landhandel'.

Arkivfoto af Camilla plum på hendes økologiske gård Fuglebjerggaard. Foto: Bent K Rasmussen - Ritzau Scanpix

Men nu er hele forretningen tilsyneladende truet af økonomisk kollaps, hvis ikke der kommer ekstra penge i kassen. Og den kendte kogekone beder derfor indtrængende sine kunder om at købe hendes varer, så hun kan komme økonomisk på fode.

- Jeg ved, at det er en usædvanlig fremgangsmåde, og at det normalt er noget, man holder tæt til kroppen og skammer sig over, men det gør jeg nu ikke, mit team og jeg knokler, vi har en god ting kørende, som er i fremgang, og det går bedre hvert år. Vi har gang i en dejlig økologisk gård, en fin velassorteret planteskole, en dejlig gårdbutik på Nørrebro, og jeg ved, at vi kan komme ud på den anden side, hvis vi får lidt arbejdsro, skriver Camilla Plum, som har en direkte bøn til sine kunder.

- Kom og køb mine varer, i gårdbutikken, i Jægersborggade 17, kom forbi min planteskole og frøbutik på gården og i køb mine ting i netbutikken. Og det haster... Jeg håber mange har lyst til at støtte alt det vi har gang i, skriver Camilla Plum.

TV 2 Lorry har her til aften forsøgt at indhente en kommentar fra Camilla Plum. Men hun er ikke vendt tilbage.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?