Brand i skur bredte sig og fik fat i hus, garage og bil

Landsbyen Ørby i Gribskov var lukket ned lørdag ved middagstid, mens brandfolk baksede med en ildebrand.

Foto: Presse-fotos.dk

En mindre brand i et skur endte med at blive en halvstor af slagsen og forårsage store skader på en ejendom i landsbyen Ørby lige nord for Helsinge i Gribskov Kommune lørdag ved middagstid.

Efter at have vokset sig livlig ved skuret, fik ildebranden senere fat i en nærliggende garage, og herfra var der en kort overgang risiko for, at den kunne sprede sig til omkringliggende bygninger.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Vi rykkede hurtigt ud sammen med beredskabet og kunne konstatere, at ilden har godt fat i skuret og har bredt sig til en garage, hvor der holder en bil, siger vagtchef Stefan Andersen.

Artiklen fortsætter efter billedet.

  Foto: Presse-fotos.dk

Brandfolk fik hurtigt branden under kontrol, men kunne ikke forhindre den i at forårsage skader på både bilen i garage og villaen på grunden.

- Skuret og garagen udbrænder, mens husets facade og den varevogn, der holdt i garagen, har fået skader fra branden, siger vagtchef Stefan Andersen.

Artiklen fortsætter efter billedet.

  Foto: Local Eyes

Politi og beredskab fik anmeldelsen om brand klokken 11.15, og i mere end en time var Ørbygade, der går gennem landsbyen, spærret for trafik.

Kort før klokken 13 blev der igen åbnet for trafik gennem byen i Nordsjælland.

Hvordan branden opstod, har politiet for nuværende ingen oplysninger om.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik