Børnedirektør: Kniv-episode ikke relateret til overfald

Dramatisk episode, hvor en 14-årig har fået en flænge i armen, er ikke relateret til tidligere overfald på skoler i og omkring Helsinge, lyder det fra børnedirektør.

Onsdag formiddag pådrog en 14-årig dreng sig et overfladisk sår på armen i forbindelse med en konflikt med en klassekammerat fra Nordstjerneskolen i Helsinge.

Episoden involverede en kniv, men de præcise detaljer er endnu ikke kendte. 

Det oplyser Steffen Bohni, der er direktør for børneområdet i Gribskov Kommune, til TV 2 Lorry.

- Det, vi ved, er, at der en dreng, der har fået et overfladisk sår på armen og er blevet kørt på skadestuen. Vi ved, at der har været en konflikt mellem to klassekammerater. Konflikten har udviklet sig på en måde, så den ene har fået en flænge i armen, og at der har været kniv involveret, siger Steffen Bohni til TV 2 Lorry.

Han afviser dermed, at ingen kom til skade ved episoden, og at en 16-årig blot havde 'stukket ud' efter den 14-årige, som Nordsjællands Politi onsdag har meldt ud.  

Skolerne i og omkring Helsinge har i år været plaget af flere dramatiske episoder. 

I slutningen af januar blev en 9.-klasseelev på Helsinge Realskole overfaldet med knytnæveslag i ansigtet og spark i maven, og da en anden elev forsøgte at stoppe overfaldet, blev også han sparket. 

Få uger før det overfald, trængte tre unge ind på Bjørnehøjskolen i nabobyen Anisse og slog to niendeklasseselever i hovedet så hårdt, at den ene fik hjernerystelse. 

Onsdagens dramatiske episode på Nordstjerneskolen i Helsinge er dog ikke relateret til de tidligere episoder, lyder det fra Steffen Bohni. 

- Der er ikke noget, der tyder på, at den her episode er relateret til tidligere episoder. Der er ikke noget personsammenfald. Det var også det første, vi spurgte om, siger han til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Det tyder på, at det er en banal konflikt, der har udviklet sig på en yderst alvorlig måde. 

Episoden på Nordstjerneskolen blev anmeldt til politiet lige omkring klokken 10.45. Inden klokken 12.30 havde Gribskov Kommune sendt en pressemeddelelse ud om episoden. 

- Vi vælger at gå ud med en melding lynhurtigt, fordi vi ikke vil have, at der er nogle rygter, der skal sprede sig, om at konflikten handler om noget andet, end den gør, siger Steffen Bohni til TV 2 Lorry. 

Nordstjerneskolen i Helsinge har onsdag fået besøg af krisepsykologer til elever og lærere. 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere